Fashion (Sale) New In #61

Prije svoga moram istaknuti kako ja obožavam rasprodaje i zaista mi bude drago uloviti neki lijep komad na sniženju, posebno ako sam o kupovini istoga razmišljala dok je bio u ponudi po punoj cijeni. Za sniženja sam uvijek spremna odnosno za njih imam poseban pretinac u koji odvajam svakih toliko pa rasprodaje ne naprave veliku štetu mom novčaniku. S obzirom da je u današnjem postu više manje sve sa rasprodaje neću vam te komade ni linkati jer nema smisla da vas navodim da su komadi na raspolaganju ali ću navesti gdje je što kupljeno pa ako vam je usput provjerite u dućanu. Komade iz novih kolekcija ću vam naravno linkati.

Ukoliko pratite moj blog znate da je moj stil vrlo jednostavan te da su boje svedene na minimum a zapravo se ionako sve vrti oko crne, možda dosadno ali ja idem na sigurno. Nadam se da ću vas barem inspirirati za neki outfit te da ćete možda naletjeti na neki još snižen komad i vi.

1 Rag&Bone The Outnet 2 rag&bone harrow boots black 3 rag&bone harrow boots

Rag&bone Harrow čizmice sam si željela posljednje dvije-tri godine i napokon sam se odvažila na kupovinu istih dok su bile na sniženju na The Outnet stranici, zapravo, još uvijek su one snižene ali ponuda je skromna zbog dostupnih brojeva, mada ukoliko je baš vaš broj slobodan i zanimaju vas, klik na link.

Ovu kupovinu smatram svojim najboljim ulovom jer kao što sam rekla željela sam si samo jedan par već jako dugo a sada sam za cijenu jednog para kupila dva para. Iako sve recenzije (pa i sam dizajner) ukazuju na to da vam treba barem pola ako ne i jedan cijeli broj veće ja sam uzela broj koji i inače nosim a to je 37 i savršene su mi, tako da mislim da to pravilo baš i ne vrijedi, barem ne za naša područja.

Uglavnom, ispunile su moja očekivanja i ne znam da koje su mi draže samo znam da jedva čekam jesen da ih pošteno prošetam.
4 Michael Kors mytheresa.com

Michael Kors gležnjače sam također ulovila na sniženju na stranici My Theresa no na žalost one više nisu dostupne a bile su također ulov i pol. Naime, kako nikada prije nisam naručivala sa ove stranice imala sam besplatnu poštarinu a i tada je u tijeku bio popust od 20% na već snižene komade i zapravo sam u konačnici zbrojila jedno 65% popusta što zaista opravdava moj uvod o ulovu i pol.
5 Tommy Hilfiger wedges

Tommy Hilfiger wedges nisam ulovila na sniženju jer sam ih kupila dok nisu bile snižene ali ih zato sada vi možete uloviti na sniženju klikom na ovaj link. Iako je peta jako visoka one su jako udobne i ne stvaraju nikakve probleme stoga imaju moju preporuku.
6 Converse

Ponovila sam se i sa jednim novim parom bijelih Starki jer moje su zaista pošteno iznošene mada ih ja još nosim jer ukoliko imate barem jedan par Starki sjetite se samo koliko su teške za razgaziti jer doslovno djeluju kao okovi na nogama prva tri mjeseca. Moje su kupljene u Office Shoes pa ih možete škicnuti klikom na ovaj link.
7 Asos evel eye

Orelia Torque And Evil Eye Two Pack Necklace ulovila sam na rasprodaji na stranici Asos i baš sam jako zadovoljna ulovom jer sam si dugo tražila jedan lančić sa evel eye privjeskom a da je isti decentan i ovaj je zaista pun pogodak. Brand Orelia inače ima jako lijepog nakita u ponudi pa vrijedi škicnuti, isto tako znaju imati i zgodnih torbica.
8 narukvice Oysho

Ovo je čisto random nakit kupljen onako usputno jer ja volim takve šarene i tanje narukvice, opet kažem, moj stil je vrlo jednostavan pa je takav i nakit ali opet želim da izgleda zanimljivo.
9 Teranova lace

Uopće ne znam kako nazvati ovo ali zapravo služi kao haljina za plažu i zaista je lijepa i prozračna i nosim ju konstantno. Iako sam uz nju mogla kupiti i identične hlačice iste nisu bile privlačne jer zapravo im nisam vidjela smisao a i ova haljina je meni do koljena tako da za njima nije bilo ni potrebe. Kupila sam ju u Terranovi.
10 Caldezonia

Calzedonia badići jednostavni ali opet ne toliko klasični bili su na sniženju 30% pa rekoh zašto ne jer imam samo pozitivna iskustva sa njima i nisam se prevarila ni ovoga puta.
11 S'Oliver

Moja prva roza majica dolazi iz S.Olivera i zapravo me privukao print i leđa koja su otvorena. Inače zaista ne volim baš svijetle boje ali ova nijansa roze me oborila s nogu.
12 ebay

Moj ebay ulov kojim sam jako zadovoljna s obzirom na omjer cijene i kvalitete pa vam ostavljam linkove sellera; torba cvijeće, flash tattoos, sat sa cvijećem, plavi sat, torba sa plavim detaljima.
13 h&m 14 h&m 15 h&m 16 h&m 17 h&m 18 h&m t shirt 19 h&m nakit 20 h&m overzized neckles 21 h&m snickers 22 h&m espadrile

Sve sa gornjih fotografija je ulov iz H&M-a i sa svime sam podjednako zadovoljna. Nakit iz H&M-a obožavam, sa badićima sam također zadovoljna, nemam zamjerke na traperice ni majice a košuljama sam oduševljena. H&M obuća je također sasvim korektna s obzirom na cijene a kombinezoni su mi najdraži ulov iz H&M-a.
23 mango bag 24 Mango nakit 25 Mango 26 Mango jakne 27 Mango t shirt 28 Mango haljine dress 29 Mango ankle boots 30 Mango espadrile 31 mango

Na svim gornjim fotografijama je ulov iz Manga čijom sam kvalitetom oduševljena i zapravo sam sve češće u dilemi između Zare i Mange jer cijena je tu negdje kao i kvaliteta jedino još presudi dizajn mada je i on u posljednje vrijeme jako sličan. Najdraži Mango ulov mi je definitivno mala crna torbica koju ni ne skidam sa ramena posljednjih mjeseci, zatim plava kožna jakna koju sam gledala po punoj cijeni i drago mi je da sam ju ulovila sniženu 40% pa predivne haljine (na prugice i siva) koje također obožavam ovog ljeta. Obuća u Mangu je malo udobnija od Zarine ali Zara je bolja sa dizajnom mada nije ni jedno ni drugo za odbaciti što se vidi i iz priloženoga. Mislim da Mango na svom web shopu ima još dosta sniženih komada pa zašto ne pogledati.
32 New Yorker 33 New Yorker

U New Yorkeru nisam kupovala godinama, ne iz razloga jer imam nekih problema sa dućanom već jednostavno što se nisam nalazila baš u modelima za koje smatram da su za nešto mlađe ljude ali nedavno sam ušla tek toliko iz znatiželje i iznenadila se kada sam ugledala klasične majice kratkih rukava koje su napravljene od tako ugodnog materijala da sam odmah zgrabila nekoliko i usputno ubola jednu divnu čipkastu haljinu koja mi je definitivno najdraži ulov tamo. Ukratko, New Yorker će me sada češće viđati.
34 Pull&Bear 35 Pull&Bear

Pull&Bear također zna imati zanimljivih komada dizajnom jako sličnim Zari samo su cijene pristupačnije, končana vesta koja ide i na majice i na košulje te dvije izuzetno udobne i nosive majice čine ulov kojim sam itekako zadovoljna.
36 Zara 37 Zara

LINK cipele
38 Zara

LINK slip on
39 Zara

LINK balerinke
40 zara bag

LINK plava (lijeva) torbica
41 Zara man's bag 42 Zara black jeans 43 Zara ripped jeans 44 Zara hlaće 45 Zara 46 zara dress

LINK haljine (lijeva fotografija)
47 Zara 48 Zara 49 Zara košulje bluze 50 Zara 51 Zara

LINK majica
52 Zara 53 Zara 54 Zara

LINK t-shirts
55 Zara

Zaru sam ostavila za sam kraj jer mi je osobno ona i najdraža shopping destinacija, jednostavno se nalazim u njihovom dizajnu a cijene su korektne. Ok, moram priznati da nekada ni meni pojedini materijali nisu jasni ali uvijek si tamo mogu naći nešto zanimljivo a ni kvaliteta nije nikada podbacila. Komade iz nove kolekcije sam vam linkala ispod slike pojedinog komada a ostalo je kupljeno na rasprodaji u nekoliko navrata mada sam našla i par komada za koje znam da nisu sa rasprodaje ali su kupljeni početkom ljeta i jednostavno nema linkova za njih. Najdraži ulov mi je crni kaput na zadnjoj fotki te treće cipele iz nove kolekcije mada podjednako guštam u svemu.

To bi bilo to, skupilo se toga u posljednja tri mjeseca ali ništa me nije razočaralo i zapravo sam jako zadovoljna. Da li ste i vi kupovali štogod na rasprodajama i koje shopping destinacije vi jako volite?