InTheLine

Kategorije: Lifestyle, Njega tijela, PR, Promo

U potrazi za učinkovitim rješenjem u borbi protiv celulita, na hrvatsko tržište stigao je najnoviji proizvod koji dokazano djeluje i postiže sjajne rezultate – krema za mršavljenje InTheLine. Najnovija formula u borbi protiv celulita i masnih naslaga, razvijena je na temelju istraživanja kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi, a u razvoju finalnog proizvoda sudjelovali su stručnjaci s područja medicine, kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i farmaceuti. Pokazalo se da već nakon mjesec dana testiranja dolazi do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara kod žena koje su koristile kremu. Više detalja o istraživanjima možete saznati klikom na ovaj link.

InTheLine krema za mršavljenje proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka te sadrži 2,5% glicerinske kiseline, koja učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Jednostavno i praktično pakiranje sadrži 100ml kreme dovoljno za razdoblje od mjesec dana svakodnevnog korištenja. Opće je poznato da je u borbi protiv celulita ključno sniženje razine kortizola, poznatog kao hormon stresa, a sastojci koji se nalaze u InTheLine kremi prirodni su antioksidansi koji djeluju na sniženje upravo tog neprijatelja ljepote i zdravlja žena.

Tako je jedan od važnijih sastojaka biljka licorice (sladić), koja učinkovito smanjuje razinu potkožnih masnih stanica. U nizu kvalitetnih sastojaka, našla se i ruža rhadiola, cvijet koji raste visoko u gorju, u izoliranim dijelovima svijeta, a koji je zaslužan za posebno nježan i ugodan mirisa te ekstrakti citrusa koji djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. Upravo ova kombinacija kvalitetnih prirodnih sastojaka kožu čini čvršćom i glatkom. InTheLine krema zahvaljujući bogatom suncokretovom ulju, za razliku od drugih proizvoda, sprječava isušivanje kože i povećava elastičnost te djeluje aromatizirajuće.

InTheLine kremu možete kupiti isključivo online na web stranici gdje ujedno možete saznati i nešto više detalja od strane proizvođača – https://hr.intheline-cosmetics.com/ a sastav kreme dostupan je klikom na ovaj link.

[MOJI DOJMOVI]

Mislim da nisam koristila anticelulitne kreme posljednjih 5-6 godina, s napomenom da sam ih između 20-te i 25-te koristila vjerno na svakodnevnoj bazi. U istom tom periodu dok sam ih koristila uredno sam vježbala, vodila se pravilnom prehranom koju sam pratila redovitim odlascima u kozmetičke salone gdje bi išla na drenažu i anticelulitnu masažu. Sve u svemu, bilo je to puno posla ali trud bi se na koncu isplatio. S godinama i prebrzim tempom života izostali su odlasci u teretanu kao i posjeti kozmetičkim salonima u vidu borbe protiv masnih naslaga, također se ne mogu pohvaliti niti s pravilnom prehranom a o činjenici da mi dan prođe u sjedenju da ni ne pričam. Dakle, možete i sami zaključiti kako ja možda nisam najkompetentnija osoba koja bi mogla pisati o zdravijem načinu života.

Moram priznati da mi je s godinama celulit prestao smetati, kada imam volje i želje baviti se nekom aktivnosti tada odaberem trčanje ili brzo hodanje, ako mi se jede čokolada pojest ću je bez grižnje savjesti mada se smatram velikim gurmanom i zaista ne jedem baš svašta ali na junk food izlete uvijek se mogu nagovoriti. Što se tiče anticelulitnih krema ili pak tretmana posvećenih borbi protiv masnih naslaga moram priznati da više nisam sklona i stoga kada sam krenula testirati InTheLine kremu zaista sam bila jako skeptična, ali kada proizvod poput ovoga iskače na netu nekoliko puta dnevno, jednostavno me zaintrigirao da i ja isprobam tu čudesnu kremu.

Kremu InTheLine nanosila sam na onom području gdje mi je bila želja izgubiti neželjene centimetre, a to su da preciziram bili bokovi i bedra. Kremu sam nanosila kružnim pokretnima i nježnim pritiskom. Inače, kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju krvi i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka, stoga ako koristite ovakve proizvode nije na odmet spomenuti da je bitan način nanošenja. Koristila sam ju dva puta dnevno, odnosno ujutro i navečer a prema deklaraciji kada dosegnete željene rezultate, za održavanje izgleda, preporučuje se korištenje InTheLine kreme svaki drugi dan, također dva puta dnevno odnosno ujutro i navečer.

Prema deklaraciji pakiranje jedne tube od 100ml trebalo bi potrajati za točno mjesec dana korištenja, ako tretirate samo jedno ciljano područje krema će vam toliko i potrajati, no s tretiranjem četiri kritične točke (područje struka, bedara, bokova i stražnjice) sadržaj jednog pakiranja mogao bi biti na knap. S obzirom na to da na stranici imaju različite pakete pakiranja mislim da se isti mogu adekvatno odabrati shodno osobnim potrebama.

Za samo pakiranje nemam zamjerki, jednostavna tuba koja ne zauzima puno mjesta, što je obično slučaj s ovakvim proizvodima. Crna boja sa srebrnim detaljima i metrom za mjerenje rezultata, svakako je reprezentativno i pohvalno od strane proizvođača. Također moram spomenuti kako  proizvođač zaista stoji iza svojeg proizvoda i njegove učinkovitosti jer svakom kupcu koji njime nije zadovoljan u potpunosti vraćaju novac, što je po mom mišljenju vrlo korektno od strane samog proizvođača.

Sam miris kreme je baziran na biljnim mirisnim notama koje su ugodne i po nanošenju ubrzo hlape. Po nanošenju osjeća se lagano zagrijavanje kože uz decentno peckanje ali ništa strašno kako to obično biva s proizvodima poput ovoga, dakle taj osjećaj potraje 3 do 5 minuta i to je sve. Koža brzo, gotovo momentalno upija ovu kremu koja je zapravo dosta gusta i lijepo se razmazuje na koži. Meni se jako dopalo što je ista ta krema dovoljno hidratantna da nisam imala potrebe njegovati kožu s nekim drugim proizvodom na tretiranom području. Što se samih rezultata tiče odmah ću naglasiti da se ja nisam mjerila jer nisam imala potrebe forsirati se s brojkama, meni je dovoljan pokazatelj ako bez problema ulazim u najuže traperice iz ormara. Uglavnom, sada kada sam isprobala ovu kremu jasno mi je zašto se toliko piše o istoj sa svih strana, mada i dalje imam dojam da su pojedine izjave možda pretjerane te tako dovode ovakve proizvode zapravo na loš glas. Ovo što je ova krema radila na mojim bedrima i bokovima jest da je zaista pružala jedan oblik zatezanja, nešto što bi ja usporedila s efektom koji na nogama/bedrima/bokovima rade hulahupke kada ih nosite, dakle jedan trenutni efekt zatezanja svakako neće izostati i isti traje dok god se krema redovito koristi. Osim efekta zategnutih bokova i bedara primijetila sam i koliko je koža na tom području glađa i to do te mjere da to još nisam primijetila niti s ijednim drugim proizvodom.

Sve u svemu, moram priznati da mi se korištenjem InTheLine kreme vidno popravio tonus kože na tretiranom području te smatram kako bi ova krema u kombinaciji s vježbanjem i posebnim programom prehrane zaista mogla pokazati rezultate u vidu smanjivanja masnog tkiva. Krema kao takva i sama čini razliku u vidu poboljšanja tonusa kože no ako se odlučite za istu svakako bi trebalo obratiti pažnju da s kremom uskladite i sve ostale elemente kako bi vaše tijelo i organizam bili u što boljoj formi.