MAC LOVELORN

Kategorije: MAC, Makeup, Ruž

U posljednje vrijeme rotiram dva ruža i to ne bi bilo toliko neobično da ta dva ruža nisu sušta suprotnost.
Danas vam donosim recenziju ruža za kojim posežem kada želim decentnije usne a sutra recenziju ruža sa kojima dobijem jedan vamp look ;).

MAC Lovelorn ruž sa lustre finišom mi je omiljeni ruž ove zime i zaista učestalo pesežem za njim jer uz to što je nijansa prelijepa ruž je i ugodan na mojim usnama te ih ne isušuje.

Radi se o predivnoj ružičastoj nijansi za koju smatram da bi zaista odgovarala svakome i u svakom trenutku. To je jednostavno jedna od onih nijansi koju odmah zavoliš i postaje jedna od tvojih pet top nijansi ruževa.

Pigmentacija je iznimno decentna no opet sasvim dovoljna da poprati kako jedan nude look tako i neki smokey look što joj je kod mene velika prednost jer ja sam dugo tražila ružičastu nijansu sa kojom bi u potpunosti bila zadovoljna.
Zapravo, čovjek nikada u potpunosti nije zadovoljan jer još nisam našla idealnu mat ružičastu nijansu no još nisam odustala ;).
Moram priznati da sam bila skeptična prema lustre finišu koji daje usnama sjaj no upravo mi se on svidio jer nisam fan sjajila a opet volim vidjeti taj sjaj na usnama i ovo je moja idealna alternativa sjajilu.
Zadovoljna sam i postojanošću iako ruž već nakon sat vremena počne nestajati ali on je toliko ugodan na usnama da je prednost učestalo ga nanositi.

Iako MAC ruževi još kod nas nisu dostupni ukoliko putujete vi ili netko od vaših prijatelja svakako bi vam preporučila barem jedan, čisto za probu a ako niste fan sjajila onda svakako potražite lustre formulu jer za otprilike 25eura možete dobiti 3g ruža koji će potrajati čak duže od nekog sjajila a efekt će biti još bolji ;).
Vaša idealna ružičasta nijansa je … ?

Ivana
lp