Lifestyle | Vrijeme je za sportske outfite

Tijekom zimskog perioda najviše boravimo u zatvorenim prostorima i zapravo se premalo krećemo, naravno, svaka čast iznimkama koje su vjerne odlascima u teretane tijekom cijele godine, ali ja mogu reći za sebe da se zaista i previše opustim u to hladnije doba godine. U svakom slučaju, s obzirom na to da su ti hladni dani iza nas i proljeće već kuca na vrata, vrijeme je da se pokrenem. Moram priznati da ja nisam nimalo sportski tip osobe, ne odlazim u teretane, nisam oduševljena niti jednim sportom i zapravo mi treba baš veliki poticaj da se barem malo pokrenem. Ono što ja preferiram su duge šetnje, brzo hodanje i eventualno trčanje, mada moram biti iskrena pa reći da je prva opcija šetnje najčešći oblik moje rekreacije. Pod šetanjem ne mislim 15 minuta laganog hoda oko naselja već minimalno sat do dva vremena provedenih u konstantnom pokretu. S obzirom na to da živim u Novom Zagrebu sretna sam što zaista imam mogućnosti šetati ili trčati po raznim lokacijama, no ipak najviše volim Savski nasip, no vjerujem da je to samo stvar navike. S obzirom na to da nisam sklona sportskim aktivnostima rijetko kad obnavljam modne komade takvog tipa, jednostavno ih nosim dok su nosive a onda obnovim 2-3 trenirke svakih toliko. Uglavnom, ovoga proljeća bilo je vrijeme za obnovu takvih modnih komada pa iste donosim u današnjem postu.

Iako zanimljivog dizajna i ugodnog materijala, ova trenirka koju sam naručila s web shopa DressLily i nije me posebno impresionirala jer više liči pidžami nego trenirci kada ju obučem, stoga ju i ne bi preporučila, meni služi za kraće obaveze u krugu naselja no mislim da ću je proslijediti dalje. Koliko me trenirka razočarala toliko su me Reebok tenisice oduševile. Već dugo godina nisam nosila Reebok tenisice a zaista sam ih voljela, kako zbog njihove udobnosti tako i dizajna. Uglavnom, ove kožne Reebok tenisice odlične su za duge šetnje jer su mekane a malo povišene i svakako ih preporučujem. Ovu kombinaciju nosim najčešće vikendom ujutro kada po buđenju volim koristiti osvježavajuće papirnate maske, a trenutno sam jako zadovoljna Garnierovim koje su dostupne u obližnjim drogerijama. Dok držim maske na licu volim doručkovati da mogu popiti svoje vitamine, trenutno koristim SPRING vitamine koji mi zaista jako gode. Nakon beauty rituala ponekad idem odmah u nabavku svježih namirnica pa usput svratim do McDonald’s-a po svoju omiljenu kavu, to je inače veliki Caffe Latte uz koji volim pojesti i neku slasticu za što ugodniji početak vikenda. Naravno, s obzirom na to da sam vikendom slobodna često ga ipak provedem radno, odnosno pišući nove postove, pa zato volim imati pri ruci blok i olovku za planiranje novih postova ili to ostavim za kasnije a u miru pregledam novosti na društvenim mrežama.

*linkovi; DressLily Pullover Geometric Print Gym Outfits, Reebok tenisice, SPRING vitamini, Garnier maske, Jo&Judy blok

Iako nisam bila zadovoljna trenirkom koja mi je stigla sa stranice DressLily, moram priznati da sam jako zadovoljna sportskim grudnjakom koji mi je stigao s iste stranice. Sviđa mi se jer je ugodan za nošenje neovisno o kojoj se aktivnosti radilo, također, napravljen je od ugodnog i elastičnog materijala koji se po pranju jako brzo osuši te planiram naručiti još barem dva komada. Kako ne bi pogriješila više s odabirom trenirki odlučila sam se na dobro provjerenu investiciju a radi se o Adidas asortimanu. Neke Adidas komade sam naručila s TOPSHOP web shopa a neke sam kupila u Zagrebu, no u nastavku vam ostavim linkove s više detalja. Adidas trenirkama sam vjerna već nekoliko godina jer su ugodne za nošenje, dizajn je uvijek moderan i privlačan i napravljene su od kvalitetnog materijala te dugo traju. Dugo traju i dobro nam svima znane “Starke” no mislim da s ovim kožnima to neće biti slučaj, odnosno, mislim da će nakon nekog vremena koža početi lagano pucati na pregibu stopala ali mislim da će i dalje biti nosive, jer na koncu, to i jesu pomalo čari kultne Converse obuće. Teško je bilo odoljeti ružičastim tenisicama sa “rose gold” detaljima i nije mi žao jer su u potpunosti udobne za laganije višesatne šetnje i to zahvaljujući mekanoj koži od koje su izrađene. Prilikom višesatnih šetnji volim pri ruci imati svoj omiljeni Nuxe lip balm i neko osvježavajuće piće a Acqua Colonia s mirisom rozog papra i grejpa odličan je energetski dodatak koji budi sva osjetila.

*linkovi; DressLily Double Layer Pullover Sports BraCalifornia T-Shirt by Adidas Originals, donji dio trenirke je random odabir u Adidas trgovini ali više modela možete pogledati klikom na ovaj linkAll Star Low Trainers by Converse, Nuxe balzam za usne, Primark čaša4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Maurer & Wirtz,

Iako sam ove Adidas tenisice naručila za trčanje, moram biti iskrena i priznati kako su mi se jako svidjele dizajnom ali i udobnošću da sam odlučila da ću za trčanje kupiti druge tenisice nekom drugom prilikom a ove ostaviti za svakodnevno nošenje jer su jednom riječju fantastične. Izuzetno su udobne i na nogu sjedaju poput čarapa, noge se u njima nimalo ne znoje jer su prozračne a dizajnom odgovaraju različitim outfitima. Adidas majicu sa slike također znam obući na svakodnevnoj bazi i jako mi se sviđa zbog toga što je univerzalna odnosno prilagodljiva raznim kombinacijama i odlična je za ovaj prijelazni period godine. Ponekad u šetnju ponesem i knjigu jer kako mi je blizu Bundek drago mi je provesti u ugodnom okruženju na zraku što je više vremena moguće, s obzirom na to da sam po cijele dane u uredu ili autu. Ono što mi je također bitno jest da se adekvatno zaštitim od štetnog utjecaja prvih sunčevih zraka te rotiram između zaštitnog faktora 30 i 50, ovisno o potrebi.

*linkovi; Tubular Shadow Trainers by Adidas OriginalsTrefoil Crew Sweat by Adidas Originals, donji dio trenirke je random odabir u Adidas trgovini ali za više modela klik na link, Paula’s Choice SPF30 i SPF50

Iako su mi draži sivi modeli trenirki mislim da su crne trenirke puno zahvalnije za neke aktivnosti, stoga sam se odlučila za dvije varijante donjeg dijela i oba su podjednako udobna te ih volim nositi kada dođem doma s posla. S obzirom na to da su mi gornji dijelovi u crnim bojama još uvijek nosivi nisam se zamarala s obnovom istih ali sam zato nadopunila ormar s Adidas majicom dugih rukava koja je odlična i za neke svakodnevne kombinacije. Dok trčim ili šetam volim slušati glazbu a slušalice Beats by Dre zaista upotpunjuju ugođaj do te mjere da se zaista prepustim i ne osvrćem se na ništa osim na sebe i svoj mir. Rexona u sticku (pakiranje koje dolazi u kutiji) i u spreju odličan su odabir ako ste skloni prekomjernom znojenju a spomenula bi i Catrice 2 u 1 proizvod za usne, odnosno piling i balzam u jednom, koji su odlični za njegu usana u toku aktivnosti i ako baš ni tada ne možete bez šminke onda neka to bude samo maskara koja će ujedno i njegovati trepavice poput ove branda Rougj. Omiljeni časopisi uz osvježavajuće piće su točka na “i” na kraju.

*linkovi; 3 Stripe Long Sleeve T-Shirt by Adidas Originals, donji dio trenirke je random odabir u Adidas trgovini ali za više modela klik na link, Rexona, Beats by Dre, Catrice scrub & balm, Rougj maskara,

Nadam se da vam se moj odabir sviđa i da ćete možda pronaći nešto i za sebe. Ako imate prijedloga za individualne zanimljive sportske aktivnosti slobodno ih ostavite u komentarima jer mene svakako iste zanimaju, a zanima me i da li se i vi malo trgnete u proljeće po pitanju aktivnosti?