Afrodita AcneStop – osvježavajuća pjena za umivanje

Kategorije: Afrodita, Njega lica

U posljednja tri tjedna za jutarnje umivanje koristila sam Afroditinu osvježavajuću pjenu za umivanje iz linije AcneStop. Dolazi u zgodnom i klasičnom pakiranju od 150ml i pumpicom za stvaranje pjene. Pjena je namijenjena masnoj i nečistoj koži te u sebi sadrži vitamin B3 i ekstrakt hamamelisa. Prvenstvena joj je namjena da otvara pore i dubinski ih čisti te tako smanjuje količinu bakterija koji uzrokuju nastanak prištića i smanjuje pojavu novih.

Po mom iskustvu rekla bih da je ugodna mirisom i teksturom ali da nikako ne uspostavlja ravnotežu između masnoće na licu i vlage u koži i mišljenja sam da kožu isušuje iznutra jer osječaj zategnutosti lica nakon umivanja je nelagodan čak i na mojoj masnoj koži pa sam ju zato koristila isključivo ujutro. Nije mi iritirala lice niti sam imala nekakvih neugodnih prištića tako da je u tom segmentu prošla. Isto tako negativna sitnica za spomenuti bi bila da se jako brzo troši jer se meni nikada nije desilo da 150ml proizvoda za umivanje potrošim u tri tjedna do zadnje kapi ali cijena od kojih 30-ak kuna opravdava tu potrošnju.

Zaključak bi bilo da ukoliko imate masnu a iznutra dehidriranu kožu kao ja ipak potražite drugu pjenu za umivanje a ukoliko vam je koža dovoljno vlažna iznutra i ukoliko vas ne smeta osjećaj zategnutosti kože lica nakon umivanja onda svakako kupite.

lp

Tagovi: