Organix – Renewing Maroccan Argan Oil Shampoo

Kategorije: Kosa

Brand Organix bio mi je intresantan i prije no što je došao na naše police u Kozmu te sam tako i ovaj šampon naručila zapravo prije no što su stigli kod nas, no tek je nedavno isti došao na red za testiranje.
Cijene su nešto više no što smo navikli na cijene drogerijskog ranga ali konkretno ovaj šampon je opravdao svoju cijenu od 59kn (385ml).
Moram priznati da je ovo plavo pakiranje bila prva prednost ovog šampona, jednostavno ga je bilo lijepo za vidjeti u kupaonici :). Smiješno ali istinito.
Nadalje, po otvaranju tog neodoljivog pakiranja oborio me s nogu sam miris koji je čak po pranju kose neki kraći period bio i prisutan u kosi.
Šampon je guste teksture te ga ne treba puno a dovoljna su dva šamponiranja za temeljito pranje kose. Tokom šamponiranja pod prstima bi već osjetila mekoću a nakon što bi kosu posušila ručnikom bila bih zaista jako zadovoljna jer osim mekoće kosa bi bila svilenkasta, podatna te se ne bi niti malo petljala.
Kosu mi nije isušio i zapravo sam ovaj šampon koristila u kombinaciji sa šamponom za volumen koji je imao tendenciju isušivanja pa sam sa ovim šamponom to uspjela izbalnasirati. Ono što sam činila je kombinirala, danas bi oprala kosu sa šamponom za volumen a drugi puta sa ovim i tako u krug.
Njegov sastav je sljedeći:
DISODIUM LAURETH-3 SULFOSUCCINATE Cocamidopropyl betaine Water Cocamide dea Dimethicone Cetyl alcohol Glycol distearate Argania Spinosa Oil Theobroma cacao extract PANTHENOL-DL Cocos Nucifera Aloe Barbadensis Parfum Persea gratissima oil Polyquaternium-10 PEG DISTEARATE PEG-23 Stearate Dmdm hydantoin.

Organix kozmetika sastoji se od inovativnih i kreativnih proizvoda kao što su šamponi i regeneratori koji ne sadrže paraben, te ulja, serumi i losioni za kosu koji zadovoljavaju potrebe svakog tipa kose. Svi proizvodi sastoje se od prirodnih sastojaka te nisu testirani na životinjama. 

Ova egzotična linija prodire, vlaži, obnavlja i daje mekoću kosi te istovremeno štiti kosu od topline i štetnih zračenja što je meni sasvim dovoljan razlog da ponovim kupovinu te isprobam još koji proizvod.
Da li ste isprobali neki Organix proizvod za kosu? Preporuke su uvijek dobrodošle ;).
Ivana
lp