theBalm® Cosmetics | NUDE BEACH® Nude Eyeshadow Palette, SCUBA® Water Resistant Black Mascara, BALM SPRINGS® Blush & BONNIE-LOU MANIZER® Highlighter & Shadow

Početkom ljeta na moju adresu stigao je theBalm PR paket koji je sadržavao četiri theBalm makeup proizvoda; NUDE BEACH paletu sjenila, SCUBA vodootpornu maskaru, BALM SPRINGS rumenilo i BONNIE-LOU MANIZER highlighter. Inače, dosada sam isprobala već dva različita rumenila, dvije različite palete, tuš za kapke, jedan highlighter i tekuće ruževe, sa svakim proizvodom bila sam i više no zadovoljna jer smatram da s ovim brandom dobivam korektan omjer cijene i kvalitete. Niti ovoga puta nije drugačije, naime, ova četiri makeup proizvoda najčešće sam koristila tijekom protekla četiri mjeseca te ih nastavljam koristiti i u narednim mjesecima.

Prije svega, kombinacija ova četiri proizvoda dojmila me se za korištenje prvenstveno jer su mi stigli baš početkom ljeta a moja masna koža ne podnosi baš svakakve makeup proizvode tijekom tog toplog perioda godine, pri čemu ne mislim samo na činjenicu da mnogi proizvodi tada nisu nimalo postojani na mojoj koži već mi mnogi stvaraju i razne iritacije, kako ova četiri proizvoda nisu izazivala nikakve iritacije te su se pokazali kao izuzetno postojani mogu ih prozvati bez imalo zadrške makeup favoritima ljeta. Nisam željela žuriti s osvrtom na ove proizvode stoga sam ih isprobala u raznim uvjetima i na razne načine pa u današnjem postu možete pročitati moje dojmove o istima.

theBalm NUDE BEACH paleta sjenila (285kn – link)

Ova paleta dolazi u vrlo praktičnom i tankom kartonskom pakiranju koje sadrži ogledalo i manji kist za aplikaciju sjenila. Kist mi se najbolje pokazao za nanošenje sjenila u smislu obrubljivanja kapka te smatram da nije najbolja opcija za blendanje. Paleta sadrži 12 nijansi od kojih je svaka jednako bogato pigmentirana a mogu se koristiti u mokroj i suhoj varijanti. Sjenila u paleti dolaze u obliku mat, sedefastog i shimmer finiša a svako je meke i baršunaste teksture. Sva sjenila lijepo se nanose i blendaju no možete očekivati da se malo i truse, ali s obzirom na mazivu teksturu to me ni ne čudi. Postojanost je neupitna ali ja zbog svojih masnih kapaka moram nanijeti bazu u podlozi. Nijanse sjenila su toplih zemljanih boja a swatchevi (preuzeti s theBalm stranice) su dostupni klikom na ovaj link.

 theBalm SCUBA vodootporna maskara (160kn – link)

Osobno imam problem s maskarama u smislu da mi iste neovisno o cijeni ili kvaliteti traju svega 2 mjeseca, nakon tog perioda tekstura postaje drugačija i nekako mi se čini kao da to ne bude ista maskara kao ona u prva dva mjeseca. U redu, moram priznati da sam osoba koja svakodnevno nanosi koji sloj maskare previše i možda ju zaista potrošim već u 2 mjeseca ali opet s druge strane postoje 2-3 maskare koje mi mogu trajati 4-5 mjeseci, jedna od njih je upravo theBalm SCUBA maskara. Pri prvih par upotreba (cca prvih tjedan dana) maskara je nešto vlažnije teksture ali kada taj period prođe tekstura postaje idealna za korištenje. Ne lijepi trepavice, štoviše, savršeno ih razdvoji, isto tako ne trusi se i postojana je do skidanja a trepavice ostaju jednako uvijene tijekom cijelog dana kao da je maskara nanesena maloprije. Volim vodootporne maskare upravo iz razloga jer zadržavaju taj efekt uvijenih trepavica ali ne volim se mučiti sa skidanjem istih, s ovom maskarom su mi izostali i ti problemi jer se jednostavno skida sa dvofaznim odstranjivačem i ne ostavlja nikakve tragove. Sve u svemu ovo je definitivno jedna od top 3 maskare koje sam isprobala a s obzirom na cijenu mislim da ću češće ulagati u istu.

theBalm BALM SPRINGS rumenilo (150kn – link)

Imam jednu naviku vezanu uz rumenilo, naime, dosta nijansi rumenila mi je odbojno i ne stoje mi, k tome ni ja sama nisam neki obožavatelj rumenila ali isto mi je prijeko potrebno licu, stoga rotiram uvijek ista rumenila i imam dva koja obožavam a ovo je treće koje je nadopunilo kolekciju favorita. Sviđa mi se prirodan izgled koji ova nijansa pruža licu, to mi je zapravo i najbitnija stavka kod odabira rumenila da isto izgleda što prirodnije te da s istim ne mogu pretjerati a s ovim je to zaista teško. Iako je nijansa deklarirana kao zemljano ružičaste nijanse na mojoj koži ta ružičasta u potpunosti izostaje a opet s druge strane ni ta zemljano zagasita nijansa nije onako monotona, baš je prirodno kako rumenilo treba i biti. Izuzetno je postojano i tijekom ljeta ga nikada nisam trebala popravljati tijekom dana, tekstura je ugodna a bogata pigmentacija pruža mogućnost nijansiranja. Pakiranje je zaista malo i kao takvo idealno za putovanja a na poleđini je umetnuto i malo ogledalce koje nije na odmet. Moram priznati kako je upravo ovo rumenilo moj favorit između četiri makeup proizvoda iz ovog posta i ako ste u prilici svakako ga isprobajte.

theBalm BONNIE-LOU MANIZER highlighter (170kn – link)

Highlighter koji je zaista impresivne pigmentacije dolazi u jednostavnom ali zanimljivom i kompaktnom pakiranju. Tekstura mu je izuzetno bogata, baršunasta, maziva i meka, ukratko, idealna za jedan proizvod poput highlightera. Nanosi se s lakoćom neovisno da li se radi o suhoj ili vlažnoj varijanti a postojan je do skidanja šminke s lica. Predivne zlatne čestice nadopunjuju svaki look a bogata pigmentacija pruža nijansiranje. Koristim ovaj highlighter na licu ali i na kapcima te sam ga tijekom ljeta na preplanuloj koži nanosila i po ostatku tijela na mjestima koje sam željela istaknuti. Odličan omjer cijene i kvalitete a činjenica je da ako ste fan highlightera da ovaj morate imati u svojoj kolekciji.

Ne znam da li ste isprobali nešto od theBalm kozmetike ali ako jeste voljela bih čuti vaše dojmove i preporuke. Moram priznati da sam ja jako zadovoljna ovim brandom i da u planu imam isprobati još nekoliko zanimljivih stvarčica. Brand je inače dostupan kod nas u Mulleru ali dostupan nam je i na svim bolje opskrbljenim web shopovima pa vam u nazivu pojedinog proizvoda ostavljam link ako vas je neki proizvod posebno zainteresirao. Rijetko me makeup proizvodi mogu oduševiti nakon silnih testiranja tijekom godina ali theBalm me definitivno svakako puta iznova impresionira.

SCUBA® Water Resistant Black Mascara, BALM SPRINGS® Blush, BONNIE-LOU MANIZER® Highlighter & Shadow

SCUBA® Water Resistant Black Mascara, BALM SPRINGS® Blush, BONNIE-LOU MANIZER® Highlighter & Shadow