Beauty Life Savers

rokovnik

Oni dani u tjednu kada se probudite a ne ličite na sebe jer ste možda premalo spavali, pod stresom ste iz nekog razloga, prehlađeni ste i tako tim redom – zvuči li vam ovo poznato? Obično se takvi dani poklope baš na onaj dan kada vi imate neku jako važnu obavezu.

Otprilike 5 sati sna je moja svakodnevnica, trenutno imam i nekih manjih zdravstvenih problema pa sam i pod stresom u posljednje vrijeme, posao također nosi svoje jer svaki posao vuče dio stresa za sobom, zimski period koji je pred nama također ne nosi ništa dobro organizmu, sve u svemu, na površini se itekako vide posljedice navedenog.

Mislim da svaka žena ima par svojih tajnih trikova upravo za dane kada sve ide kako ne treba a danas vam otkrivam par svojih savjeta.

OČI

Oči itekako trpe posljedice neispavanosti, stresa ili bolesti pa u danima kada izostane potrebna svježina prvo posegnem za dobrom okoloočnom kremom ili serumom. U ovom slučaju isprobala sam i jedno i drugo te shvatila da mi isto tako ili jedno ili drugo treba za ovakve dane – Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes ili Vichy Idealia Eye Contour Idealizer.

Nadalje, olovka u nude nijansi (MAC NW25/NC30) na unutrašnjoj liniji kapka i dobar uvijač (Charlotte Tilbury) također mogu napraviti itekakvu razliku jer jednostavno otvaraju pogled.

Charlotte Tillbury Color Chameleoon Bronzed Garnet Life Changing Eyelash Curler

USNE

Suhe i ispucale usne su neprivlačne i neugodne a riješenje tom problemu vrlo je jednostavno – homemade piling i dobar balzam kao dodatna njega (Dior Lip Glow).

Dior Lip Glow

KOSA

Ok, svima se desi da ne stignu oprati kosu ili da su istu oprali a ona izgleda pod utjecajem vlage najblaže rečeno katastrofa, svi sa tankom kosom me jako dobro razumiju. Suhi šamponi (Batiste Strenght & Shine) su odlični i kao osvježenje i za volumen a neželjeni elektricitet lako ćete riješiti sa uljem za kosu (L’Oreal Professionnel Mythic Oil).

Batiste

LICE

Dobar piling i još bolja maska čine čuda. Kvalitetan piling možete napraviti i kod kuće (npr – palenta+med) ali o maski bi trebalo povesti računa jer nije svaka maska za baš svaki tip kože, masku bi trebalo uvijek prilagoditi tipu odnosno stanju u kojem se koža nalazi. Inače, moja najdraža maska kao SOS maska je Caudalie enzimatska maska koja svakako dobro dođe u stresnim situacijama ili prije nekog važnog događaja jer čini izuzetnu razliku.

Novexpert Kiehl's Origins

NOKTI

Neugledni nokti zaista nikako ne mogu izgledati lijepo ali kako i sama imam problema sa noktima i zanokticama uvijek u torbi imam neko malo pakiranje ulja (OPI, Alessandro i sl) jer će isto barem prividno uljepšati situaciju na sljedećih sat do dva vremena.

Max fctor

To su bili moji trikovi, imate li i vi kojeg asa u rukavu?