Sisley – Tropical Resins Complex

U fazi kada je moja koža bila zaista jako masna koristila sam Sisley kremu za matiranje. Ista je zaista po mom mišljenju preskupa neovisno o njenom učinku, 50ml za 830kn (ukoliko nije u međuvremenu poskupjela).

Nisam ju već duži period koristila jer moja koža je danas daleko od masne a kamoli jako masne. U svakom slučaju, voljela sam je jer mi zaista nikada nije stvorila dodatne probleme na licu a lijepo je kontrolirala lučenje viška sebuma.

Tekstura ove kreme je gotovo fluidna odnosno vrlo lagana i ugodna na licu. Efekt koji ostavlja je zaista poseban i svidio bi se osobama koje ne vole strogi mat finiš već koji samo žele prirodan izgleda bez pretjeranog sjaja. Mislim da je zato ova krema i ostavila takav dojam na mene jer je zaista jedina koja matira a da ne ostavlja pretjerani mat efekt na površini lica.
Iako sam čula dosta pritužbi na kontu ove kreme da dubinski isuši kožu ja takvih problema nisam imala nikada. Štoviše, smatram da je jako lijepo izbalanasirala untrašnjost s površinom kože.
Isto tako, ova krema lijepo vizualno sužava proširene pore ali efekt je kratkotrajan.
Ponovit ću da je ovo zaista jako dobra krema koja je meni u fazi kada mi je koža bila u najlošijem stanju jako pomagala ali zaista je preskupa. Svakako ako imate velikih problema kakvih osobe sa masnom kožom imaju i ako se nađete u prilici da ju isprobate ili dobijete tester, svakako ju iskoristite.
Kako smo u ljetnom periodu znam da je osobama sa masnom kožom lica jako teško, stoga, ukoliko imate neke vama posebno dobre proizvode za preporučiti svakako bi vam bila zahvalna da ih ostavite u komentarima ;).
*Mojoj mješovitoj koži u danima kada t zona pretjera sa lučenjem viška sebuma sada pomaže Murad matirajuća krema koja je cijenom pristupačnija 😉 i tu je Desert Essence losion koji matira nešto slabije ali njega koju pruža je zaista nevjerojatna.
Ivana
lp