REN CLEAN SKINCARE | ROSA CENTIFOLIA PJENA ZA ČIŠĆENJE, GLYCOLACTIC RADIANCE RENEWAL MASKA i RADIANCE PERFECTING SERUM

REN je britanski brand koji koristi najbolje i najfinije prirodne i organske sastojke iz globalnih izvora. Riječ je modernom, vrlo učinkovitom, profinjenom kozmetičkom brandu pogodnom za muškarce i žene svih dobnih skupina. Posebno je važno naglasiti kako REN pruža njegu kroz svoju široku liniju proizvoda podijeljenu prema tipovima kože. REN filozofija “Clean Skincare” može se sažeti u 3 riječi: UČINKOVITOST, ČISTOĆA, UŽITAK. REN pruža revolucionarnu formulaciju proizvoda, s vrhunskim biljnim i mineralnim aktivnim sastojcima, strogo testiranje proizvoda i klinički dokazane rezultate. REN proizvodi ne sadrže za kožu štetne, neprijateljske, sintetičke sastojke. Kreatori branda vjeruju da se upotrebom REN proizvoda za njegu kože može učiniti svijet još ljepšim mjestom za život te se tako osjećati ugodnije i ljepše. S obzirom na to da sam proteklih mjeseci koristila tri REN proizvoda u današnjem postu osvrnula bi se na sva tri proizvoda jer smatram da se savršeno nadopunjavaju.

ROSA CENTIFOLIA PJENA ZA ČIŠĆENJE – Pjena za čišćenje bez deterdženta koji dubinski čisti bez zatezanja kože [sastav]
Nježan pjenasti čistač s ekstraktima ruže koji odstranjuje prljavštine i make up u jednom potezu istovremeno ostavljajući kožu čistom i s osjećajem svježine . Patentirana pumpica pomaže u stvaranju kremaste pjene bez upotrebe agresivnih deterdženata koji lišavaju kožu njenih prirodnih ulja. Tanini ruže sužavaju pore i ujednačavaju ten, anthocyanin i vitamin P potpomažu prokrvljenost i umiruju.
Preporučena MPC: 133,90 HRK
Količina: 150ml / 5.1 fl oz

[MOJI DOJMOVI]
Prije svega, smatram kako bi ova pjena odgovarala svakom tipu kože prvenstveno zbog činjenice da je izuzetno nježna a ipak temeljita. Koristi se tako da se nježno umasira u kožu lica i vrata te se ispere vodom. Tijekom i nakon upotrebe ove pjene koža ostaje dubinski čista, nježna i glatka na dodir te spremna za nastavak beauty rutine. S obzirom na svoj sastav pogodna je i za okoloočno područje.

REN Rosa Centifolia™ Foaming Cleanser 150ml/€18.00

GLYCOLACTIC RADIANCE RENEWAL MASKA [sastav]
Snažna bioaktivna peel maska dizajnirana za obnovu kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava ton kože.
Preporučena MPC: 343 HRK
Količina: 50ml

[MOJI DOJMOVI]
Ova maska pogodna je za svaki tip kože, no ipak nije preporučljiva za korištenje na osjetljivoj koži ili neposredno nakon brijanja. Ono što ova maska čini jest da odstranjuje mrtve stanice kože te tako koža izgleda svjetlije, zdravije i blistavije, pomaže smanjiti fine linije i bore te pomaže kod začepljenih pora, mitesera i prištića. Maska se koristi tako da se u debljem sloju nanese na čistu kožu lica i vrata (izbjegavajući područje oko očiju) te se ostavi da djeluje 10 minuta, nakon djelovanja uklanja se direktno vodom ili uz pomoć maramice koja dolazi u pakiranju. Pri nanošenju u početku kratkotrajno osjetite lagano peckanje no ono postepeno prelazi u osjećaj ugode. Meni se osobno od sva tri REN proizvoda iz ovoga posta upravo najviše svidjela ova maska jer nježno eksfolira i potiče obnovu stanica, popravlja, obnavlja i djeluje na ožiljke te na koncu smanjuje i prevenira upale. Koža je nakon upotrebe ove maske zaista jako glatka i mekana na dodir, efekt koji je neusporediv s ijednom drugom maskom te ono najvažnije taj efekt traje danima na koži. Ovu nježnu ali snažnu masku je dovoljno koristiti jednom tjedno a zauzvrat ćete dobiti obnovljenu kožu za samo 10 minuta.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50ml/€40.80

RADIANCE PERFECTING SERUM [sastav]
Multiaktivni serum formuliran tako da pokreće ciklus reenergizacije kože, vidljivo ujednačava ton kože ostavljajući ju blistavom i punom energije.
Preporučena MPC: 435,80 HRK
Količina: 30ml

[MOJI DOJMOVI]
Ovaj serum odgovarat će svakom tipu kože osim možda nešto osjetljivijoj koži. Koristi se tako da se jedna do dvije pumpice nanesu na čisto lice ispod kreme ujutro i navečer. Koža odmah po nanošenju upija ovaj serum koji je lagane fluidne teksture te se odmah može nastaviti s nanošenjem odgovarajuće kreme, za dnevnu varijantu svakako bi preporučila korištenje kreme sa zaštitnim faktorom. Ovaj serum s vitaminom C zaista energetski nadopunjava kožu i poboljšava svježinu i blistavost. Redovnom upotrebom vjerujem da bi se smanjile nepravilnosti na koži lica poput različitih oblika mrlja. Iako najčešće neugodno reagiram na serume koji u sastavu imaju vitamin C ovaj serum je jedan od rijetkih na koji nisam neugodno reagirala, štoviše, bila sam jako zadovoljna zdravim izgledom kože lice.

REN Radiance Perfecting Serum 30ml/€42.00

REN kozmetika je dostupna u Mulleru i odabranim Farmacia poslovnicama (Jurišićeva 3, Zagreb; Avenue Mall, Zagreb; City Centar One Split) te web shopu Feelunique.com klikom na linkove u nastavku;

REN Rosa Centifolia™ Foaming Cleanser 150ml/€18.00REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50ml/€40.80REN Radiance Perfecting Serum 30ml/€42.00