La Roche-Posay – Micelarna

Zaista sam zavoljela micelarne i kada mi je upravo jedna od La Roche-Posaya bila ustupljena na recenziju razveselila sam se jer i inače volim LRP proizvode.
Pakiranje dolazi u nekako klasičnoj plastičnoj ambalaži sa čepom koji nije stvarao problem pri doziranju. Pakiranje sadrži 200ml sadržaja a cijena ove micelarne je 80,50kn dok cijena pakiranja od 400ml iznosi 106,31kn.
Koristila sam ju za skidanje šminke sa lica, usana i očiju i bila je odlična za svaki dio lica osim u kombinaciji sa maskarom ali kako ja ionako ne skidam maskaru micelarnom po mom mišljenju to nije zamjerka.
Nije mi isušivala kožu licu te je zapravo bila jako ugodna i nije stvarala iritacije. Kako se ja nakon korištenja micelarne umivam sa gelom za umivanje ne bih mogla znati koliko bi zapravo bila temeljita za osobe koje se ne umivaju nakon upotrebe micelarne.
Jedina zamjerka bi možda bila da mi se čini kao da se prebrzo potrošila, odnosno, kao da je treba više no što je bio slučaj sa prethodnim micelarnim otopinama :/, ukoliko ste isprobali ovu micelarnu jako me zanima vaše mišljenje?
Dovoljno nježna a opet dovoljno temeljita micelarna koja je svakako vrijedna pažnje i s obzirom na moju opasku o brzoj potrošnji, kada bi ju ja kupovala odlučila bi se za veće pakiranje koje mi se čini isplativije.
*pr uzorak
Ivana
lp