Kosa | Schwarzkopf Professional Essential Looks [Modern Style – Hippi Glam] + GIVEAWAY

Kreativni direktor Essential Looksa, Steve Hogan i kreativni tim Schwarzkopf Professional zajedno su složili kolekciju koja je u frizerskom smislu, oda najvećim modnim trendovima sa svjetskih modnih pista. “Uz aktualnu Essential Looks Modern Style kolekciju, svaka žena će za sebe pronaći frizuru koju može prilagoditi svom osobnom stilu,” rekao je Steve Hogan, objašnjavajući da je individualan stil uvijek važniji od bilo kojeg trenda u modi, a Essential Looks nova kolekcija donosi trendove koji su inspirativni, kreativni i sasvim prilagodljivi različitim profilima žena. Svaki od tri trenda popraćen je inovacijama iz Schwarzkopf Professional asortimana. 

Pearlescent Girls
Ovaj trend započeo je na ulicama velikih gradova. Modni blogeri i trendsetteri imaju smisao za miješanje različitih stilova i boja. Najnoviji trendovi su pastelne nijanse s bisernim odsjajem uz pomoć kojih nastaju eklektični i jedinstveni stilovi. Pearlescent Girls trend je obilježen hrabrom kombinacijom oštrih formi i preciznih šišanja te upotpunjen varijacijama pastelnih nijansi s bisernim sjajem u kosi. 

Hippi Glam
Cvijeće, sloboda i festivalski, ljetni duh sinonim su za drugi trend Essential Looks kolekcije. Hippi Glam svojevrsna je oda 70-im godinama prošlog stoljeća. Schwarzkopf Professional hippi looku podario je moderan prizvuk – za moderne žene koje vole slobodu. IGORA Royal boje su tople i nježno se prelijevaju kroz dužine, zahvaljujući tehnici bojanja Kiss colour. Frizure su ležerne i ženstvene, a boja i volumen naglašeni su slojevima kroz kosu i laganim valovima koji definiraju ovaj stil.

Rock Chik
Ovaj trend interpretacija je moderne rokerice. Provokativne, kratke, ali ženstvene frizure okosnica su ovog stila. Trend se fokusira na visoki sjaj i tople, crvene i bakrene tonove koji se savršeno stapaju zahvaljujući Shadow light tehnici bojanja. Frizure su pomalo neobične i „stroge“, s naglašenim vanjskim linijama. Visoki sjaj postiže se uz pomoć BC Oil Miracle Mist-a. 

Upoznavajući se sa Essential Looks Modern Style kolekcijom moram priznati da mi je najviše zapeo za oko Hippi Glam jer u njemu se mogu naći.

Hippi Glam – kosa obasjana suncem
Blond tonovi u ljetnoj kosi su prirodni kao i nježno preplanula put ljeti. Šarmantan, uistinu ženstven trend u kosi oda je sanjivim danima ispunjenim suncem, boemskim notama i slobodom, dok je styling frizure ležeran, nonšalantan.
Boja se nanosi spužvicom u obliku poljupca s dvije ili tri blond nijanse koje se nanose samo kroz određene pramenove, na dužinu i vrhove. Ova tehnika omogućava savršeno stapanje boja, a rezultat je potpuno prirodna blond nijansa s toplim, ljetnim odsjajem u kosi. O željama ovisi kakav će biti krajnji rezultat, Kiss color tehnika primjenjuje se i za bakrene i crvenkaste tonove na tamnijim bazama, dok zlatne i toplije blond nijanse u kombinaciji s hladnijim tonovima savršeno pristaju prirodnim plavušama. Za očuvanje prekrasne boje ljeti, kao i zaštitu od topline i svih štetnih vanjskih utjecaja koristite zaštitno ulje za kosu iz linije BC Sun Protect koja nudi trostruku zaštitu – od UVA/UVB zračenja, Monoi ulje s Tahitija njeguje kosu, vitamin E štiti kosu od slobodnih radikala, Color Fade zaštita čuva boju i pruža sjaj.

smeđa kosa plava kosa crvena kosa hippi glam

U suradnji sa Schwarzkopf Professional timom i Dajanom iz frizerskog salona Trilab odlučili smo napraviti jedan Hippi Glam look na mojoj kosi pa smo ju malo posvijetlili i skratili a Schwarzkopf Professional proizvodi će se pobrinuti za njegu moju kose ali i vaše jer smo vam pripremili darivanje o kojem više možete pročitati pri kraju ovoga posta.

1 2 3 4 5 6 7 9

Dajana i ja smo razgovarale malo o njezi kose jer su me zanimali njeni savjeti kao stručnjaka kako ljeti njegovati bojanu kosu pa sam ih rado podijelila sa vama;

“Baš kao i koža i kosa je vrlo osjetljiva na sunčeve zrake, morsku sol i vjetar, koji isušuju kosu i čine ju poroznom, lomljivom i beživotnom. Isušivanje i oštećenje kose moguće je u određenoj mjeri spriječiti upotrebom odgovarajućih proizvoda za zaštitu i njegu kose. Moja preporuka su proizvodi koji su posebno namjenjeni za zaštitu tokom i nakon izlaganja suncu jer u sebi sadrže zaštitni faktor. BC Sun Protect linija njeguje kosu i nudi trostruku zatitu tijekom ljeta. UVA/UVB filter štiti kosu od agresivnih UV zraka dok Monoi ulje štiti, hidratizira i regenerira kosu, antioksidansi vitmina E štite kosu od slobodnih radikala.

Ljeti se posvjetljivanje kose ne preporuča, naime, sunce i morska voda mogu napraviti neželjene efekte na kosi i dodatno ju isušiti. Ako ste se već odlučili za ovaj korak neposredno prije ljeta, moj savjet je da posvjetljivanje ne radite sami, već se prepustite u ruke stručnoj osobi koja će ovaj tretman prilagoditi vama, vašoj kosi i na kraju krajeva trendovima. Kada smo kod trendova za ovo ljeto, definitivno se nose suptilne, kao suncem okupane nijanse u kombinaciji s ležernim ljetnim valovima, moderne razbarušene pletenice, i ležerne i jednostavne podignute frizure.”

10 *klik za prikaz prije šišanja/bojanja*

Iako sam dugo godina njegovala dugu kosu te ju nisam bojala, prije nekoliko mjeseci pisala sam vam o svojoj drastičnoj promjeni u ovom postu kada sam kosu skratila te ju osvježila pramenovima. Iako sam mislila da neću ići na kraće varijante ovoga puta sam sa oduševljenjem jedva dočekala da ju skratim tek do ramena. Naime, moja kosa je tanka i nedostaje joj volumena a sa ovom dužinom volumena dobijem na pretek. Iako volim i svoju smeđu boju kose svjetliji pramenovi su mi jako zanimljivi tako da vjerujem da ćete me u budućnosti upoznati i kao plavušu.

U svakom slučaju, bilo je ovo zanimljivo iskustvo gdje sam štošta zanimljivog saznala i isprobala a kako sam vam obećala za vas smo pripremili i jedno darivanje. Naime, u susret ljetu darivamo jednu sretnu dobitnicu sa područja Hrvatske sa Schwarzkopf Professional BC Sun Protect setom a sve što trebate napraviti jest da u komentarima ispod ovog posta napišete Schwarzkopf Professional Giveaway. Darivanje traje od danas pa do 07.lipnja do 23:59h a 08.lipnja objavit ću sretnu dobitnicu koje se mora povratno javiti unutar 24h sa svojim podacima na mail anaviglam@gmail.com jer u suprotom izvlačim novu dobitnicu.

Schwarzkopf Professional Giveaway Schwarzkopf Professional Giveaway Darivanje

 *u suradnji sa Schwarzkopf Professional