Afrodita – Clean Phase

Već neki duži period koristim Afroditinu liniju Clean Phase koja mi je ustupljena na testiranje a kako ja zaista volim Afroditine proizvode mene su ovi noviteti jako razveselili.

“Obnovljene formule proizvoda CLEAN PHASE sadržavaju još veći udio prirodnih sastojaka kao što su: patentirana 100 % prirodna hijaluronska kiselina, ekstrakt limuna, provitamin B5 i bisabolol. Omogućuju nježno, a unatoč tome učinkovito čišćenje i toniziranje svih vrsta kože koje ne narušava njezinu prirodnu fiziološku ravnotežu.

Proizvodi CLEAN PHASE odlikuju se blago kiselom pH vrijednošću (oko 5,5), dakle vrijednost koja odgovara prirodnoj pH vrijednosti kože. pH vrijednost prihvatljiva za kožu čuva prirodan kiseli zaštitni sloj kože te tako jača njezin obrambeni mehanizam.”

Cleansing Milk /soft/
200ml, 33.49kn
Mlijeko za čišćenje lica namijenjeno je suhoj i osjetljivoj koži a koristi se tako da se nanese na lice te ispere toplom vodom. Također je pogodno i za skidanje šminke sa očiju. 
Ovo mlijeko je zaista bogato svojom teksturom te izuzetno pogodno za suhu kožu. Temeljito skida šminku ostavljajući za sobom mekani trag na koži lica. Iako je moja koža mješovita do masna meni je ovo mlijeko odgovaralo mada mislim da bi mi bilo idealno u zimskom periodu, odnosno u sezoni dehidracije moje kože.
Eye Make Up Remover
125ml, 27.50kn
Dvofazni odstranjivač za skidanje šminke sa očiju se koristi na način da se prije upotrebe protrese te sa namočenom  blazinicom u nekoliko poteza skidate šminku. Sa laganijim make up-om odrađuje posao besprijekorno a sa nešto više slojeva maskare morati ćete ipak nakon umivanja još jednom preči sa odstranjivačem.  
Izuzetno je ugodan na okoloočnom području te ne ostavlja masnjikavi trag niti je iritirao moje oči.

Cleansing Foam
150ml, 34.50kn
Pjena za umivanje namijenjena normalnom do masnom tipu kože. Temeljito čisti kožu te deklaracija ukazuje da je pogodna i za okoloočno područje no ja sam ipak taj dio izbjegavala jer je suviše dehidriran.
Ugodan miris ove pjene te temeljito čišćenje koje pruža čine ovu pjenu idealnom za jutarnja umivanja jer neće isušiti kožu a pružit će joj adekvatnu njegu za početak dana.
Cleansing Gel
150ml, 25.50kn
Gel namijenjen svim tipovima kože zaista temeljito a opet dovoljno nježno čisti sve nečistoće sa lica. Pogodan je za svako doba dana no ja sam ga najčešće koristila uvečer.
Moram istaknuti da me jedan gel drogerijskog ranga nije već dugo oduševio kao ovaj. Omjer cijene i kvalitete je zaista van svake konkurencije i od čitave linije upravo je ovo moj favorit.

Cream Peeling
75ml, 39kn
Piling namijenjen svim tipovima kože sadrži zrnca marelice kojima nježno uklanja odumrle površinske stanice kože te potiče njeno obnavljanje. Koristi se na način da ga nanesete na vlažnu kožu te minutu do dvije masirate i potom isperite toplom vodom. 
Piling je zaista nježan i ugodan ali opet dovoljno temeljit.
Tonic /Astringent Effect/
200ml, 33.40kn
Tonik namijenjen normalnoj do masnoj koži bez dodatka alkohola. Sadrži ekstrakt hamamelisa koji regulira lučenje viška sebuma. Hijaluronskom kiselinom i ekstraktom limuna kožu istovremeno vlaži, vraća joj prirodni pH i osvježava je.
Ovaj tonik sam koristila pri jutarnjoj njezi i u toj ulazi mi je besprijekorno odgovarao. Ugodnog mirisa, i njegujućeg efekta jako se dobro nadopunjava uz prethodno spomenutu pjenu.
Tonic /Ultra Moisturising Soft/
200ml, 33.40kn
Tonik namijenjen suhoj i osjetljivoj koži također bez dodatka alkohola, hijaluronskom kiselinom i bisabololom smiruje i vlaži kožu, vraća joj prirodni pH i potiče proces obnavljanja.
Kako je na mene prethodno spomenuti gel za umivanje ostavio izuzetno pozitivan dojam vjerno ga prati i ovaj tonik. Smatram da je isti pogodan za sve tipove kože te idealan za večernju rutinu. Jako je ugodan na koži a taj isti efekt ugode traje i traje.
***
Kompletna linija Clean Phase nema dodatka alkohola kao ni  parabena, parafina ni silikona. Nježna je prema koži a opet je željeni efekt vidljiv. Cijenom izuzetno pristupačna te svakako vrijedna pažnje.
Kao što sam već istaknula, gel za umivanje je osobno moj favorit u čitavoj liniji no za koji god proizvod da se odlučite mislim da ne možete pogriješiti.
Afrodita je jedan od mojih najdražih drogerijskih brandova po pitanju preparative i nekako se još nikada nisam razočarala a imam čitavu listu njihovih proizvoda kojima sam već dugo vjerna.
Koliko vi poznajete Afroditine proizvode i što vas je zainteresiralo iz Clean Phase linije?

*pr uzorci

Ivana
lp