Yves Saint Laurent – Rouge Volupe / 15 Extreme Coral /


 Ukoliko bi u svijetu dekorativnih proizvoda postojao jedan najprestižniji proizvod, onda bi to definitivno bio  Yves Saint Laurent – Rouge Volupe.

Ono što će svaki ljubitelj kozmetike odmah na prvu reći za ove ruževe jest da dolaze u iznimno luksuznom pakiranju a preko usana klize baš poput svile. 
Mislim da su to dva zaštitna znaka za YSL Rouge Volupe.
Nijansa o kojoj ću vam ja danas pisati dolazi pod brojem 15 a naziv joj je Extreme Coral.

Ambalaža koja vam odmah na prvu zapne za oko je zaista čisti luksuz.
Zlatno pakiranje koje po sredini nosi prsten YSL znaka te nijanse ruža koji se nalazi unutar te luksuzne ambalaže.
Moram priznati da kada i uzmete ruž u ruke i dalje ostajete kod tvrdnje da se radi o zaista posebnom pakiranju jer sama ambalaža je i nešto malo teža od ambalaža ostalih ruževa.

Po otvaranju taj luksuz se nadograđuje predivnim decentnim cvjetnim mirisom koji je čak nekih desetak minuta postojana i na usnama po nanošenju.

Po nanošenju ovog ruža odmah uviđate bogatu kremastu teksturu koja jednostavno klizi preko usana te ostavlja zadivljujuću iznimno pigmentiranu nijansu sa finišem sjaja.
Kako se radi o ružu koji je izuzetno bogat hidratacijom pretpostavili biste da je postojanost upitna, no varate se. Ovaj ruž na mojim usnama bez baze ili olovke u podlozi izdrži otprilike dva do tri sata bez popravka. S vremenom kada počne nestajati čini to jednolično.
Iako ga osobno volim nanositi i bez baze ili olovke čini mi se da sam ipak sigurnija od prelijevanja preko ruba usana ako koristim jedno od dvoje navedenoga a to će mu ujedno i produljiti postojanost za još kojih sat vremena.

Nijansa pod brojem 15, naziva Extreme Coral, je zaista dinamična koraljno crvena nijansa sa toplim podtonovima.

Ukoliko se želite počastiti sa besprijekornim luksuzom onda vam treba barem jedan primjerak Yves Saint Laurent  Rouge Volupe.
250kn / 4 grama
Najluksuzniji dekorativni proizvod koji ste isprobali/imate ga na WL je …. ?
Ivana
lp