10 novosti koje su me razveselile #11

Postoji post na mom blogu koji sam posljednji put objavila prije dvije godine, radi se o postu koji sam objavljivala s vremena na vrijeme a naslov mu je bio “10 favourite things lately”, odlučila sam kako bi trebalo oživjeti taj blog post i zato ga objavljujem upravo danas.

Sitnice su te koje čine razliku i koje nas vesele, tako će se i u ovom blog postu naći deset novosti koje su mene razveselile u proteklo vrijeme i želim ih podijeliti s vama. Također pozivam i vas da podijelite sa mnom i ostalim čitateljima nekoliko stvari ili događaja koji su i vas razveselili.

Koncept blog posta ostao je isti a promijenio se samo naslov u “10 novosti koje su me razveselile”.

  1. S obzirom na to da ne jedem mliječne proizvode doručak mi je postao problematičan, zamjenski proizvodi koje sam pronašla u Zagrebu i nisu pretjerano ukusni pa sam istraživanjem po netu naišla na njemački web shop veggie-shop24.com čije proizvode obožavam jer su ukusni i cjenovno pristupačni. Sve dolazi pakirano u posebnim vrećicama i rashladnim dodacima, jedini je minus što iz Njemačke putuje DHL-om a kada stigne u Hrvatsku paket preuzima HP s kojima ja nemam dobrih iskustava, ali ako nešto dođe pokvareno shop refundira.
  2. Sezona lubenica donijela mi je neopisivo veselje, to je naime moje omiljeno voće.
  3. U karanteni sam savladala izradu bezglutenskog kruha na nekoliko načina i sada s guštom jedem svježi domaći kruh svakoga dana. Naime, ako niste probali kupovni bezglutenski kruh, poštedjet ću vas horora i savjetovati vam da ga zaobiđete.
  4. S obzirom na to da sam generalno počela paziti na prehranu prvenstveno iz zdravstvenih razloga a potom jer i želim paziti što unosim u organizam, bomboni su oduvijek bili moja slaba točka, našla sam im alternativu u Harrisa dućanu u obliku suhog voća, pri tome posebno mislim na ušećerene komadiće dinje i zaslađenu mandarinu,svaki se bonbon može sakrite pred ovim delicijama.
  5. Mlada kosa koja mi je počela rast a prije dvije godine prognozirano je da mi nova kosa neće rasti, tako da vam uopće ovo veselje ne mogu niti prenijeti riječima.
  6. ASOS narudžba, prvenstveno jer već dugo ništa nisam naručivala a zapravo se nisam s ničim niti počastila, tako da je bilo zadovoljstvo odabrati par ljetnih haljina za nadolazeće tople dane.
  7. Yolobook albume sam već spomenula u ovom postu ali morala sam ponovo jer to je savršen način da uspomene povežemo na jednom mjestu.
  8. Konačno sam počela s učenjem španjolskog jezika a odgađam to mjesecima.
  9. Netflixova serija “Marcella”.
  10. Činjenica da sam se vratila blogu kojem se planiram posvetiti sve intenzivnije. Hvala vam što ste bili strpljivi i puni razumijevanja.

To je to od mene, sada ste na redu vi i novosti koje su vas razveselile?

Tagovi: