Maybelline New York The Falsies Lash Lift maskara

Kategorije: Makeup, Maskara, Maybelline, PR

Maskaru koju koristim proteklih nekoliko mjeseci potpisuje MNY čije mi maskare i inače odgovaraju, no The Falsies Lash Lift maskara premašila je sve prethodne.

Kod maskare mi je bitno da uvija trapavice i da takve uvijene ostanu do skidanja, nije na odmet i da pruža volumen i gustoću te da se ne trusi. Iako mi je četkica po otvaranju bila odbojna iznenadila sam se koliko je precizna usprkos veličini. Inače preferiram uže gumene četkice no ovo je jedna od onih četkica koja te razuvjeri da ti je ikakva druga potrebna. Formula maskare je odlična, onaj tip koji je dovoljno vlažan a opet ne pretjerano i što ju duže koristite to je maskara bolja.

Maskara pruža sve potrebno trepavicama, gustoću i volumen te ih uvija i doslovno češlja tako da izgledaju poput lepeze. Ne trusi se tijekom dana i ne preslikava se, a sa slojevima ne možete pretjerati, naime, ja nanosim 3-5 slojeva svake maskare, s napomenom da ja volim da trepavice budu naglašene, vi ju možete dozirati od prirodnog izgleda do izgleda umjetnih trepavica. S obzirom na to da ja nanosim više slojeva ja brzo radim s maskarom, mada sam primijetila da se upravo ova formula jako brzo suši tako da bi moja preporuka i bila što prije završiti s nanošenjem više slojeva. Maskaru skidam s Mixa dvofaznim odstranjivačem šminke i isti ju skine bez ikakvih problema a sama maskara ne iritira oči.

Sve u svemu, ova maskara vrijedna je pažnje zbog svoje kvalitete, elegantnog srebrnog pakiranja s ljubičastim detaljima i na koncu pristupačne cijene od 50ak kuna.

Koja je maskara oduševila vas u posljednje vrijeme?

Tagovi: