Foreo LUNA™ Play

S obzirom da sam proteklih godinu dana vjerno i svakodnevno koristila Foreo LUNA™ mini i Foreo LUNA™ 2 uređaje, o kojima ste već mogli čitati na mom blogu, došao je dan kada se moja mala Foreo obitelj proširila uz Foreo LUNA™ Play uređaj.

Pridruženi član je ujedno i najmanji član no s obzirom da radi po principu inovativne T-Sonic™ tehnologije kao i preostala dva uređaja koja posjedujem, podjednako je učinkovit pri čišćenju kože lica.

0-foreo-luna-play 1-foreo-luna-play 2-foreo-luna-play 12-foreo-luna2-luna-mini-luna-play

“T-Sonic pulsacije LUNA play uređaja kanalizirane su kroz meke silikonske dodirne točke koje uklanjaju mrtve stanice kože, odčepljuju pore od ostataka šminke, kao i 99,5% nečistoća i sebuma. 2-zonska četkica LUNA play uređaja ima tanje dodirne točke za čišćenje osjetljive/normalne kože i obraza te deblje dodirne točke na vrhu za precizno i dubinsko čišćenje teže dostupnih područja na licu (T zona). LUNA play dolazi u 7 živahnih boja kako biste mogli odabrati onu koja najviše odgovara vašoj osobnosti a svaki LUNA play uređaj za čišćenje lica omogućuje do 100 rutina čišćenja te mu baterija nije punjiva.”

3-foreo-luna-play 4-foreo-luna-play 5-foreo-luna-play

Način korištenja LUNA play uređaja jednak je predhodno spomenutim uređajima koje već koristim. Dakle, upotreba je vrlo jednostavana a započinje proizvodom za čišćenje lica kojega nanosite na lice te potom navlažite LUNA play uređaj i jednim pritiskom na središnji gumb uključite mod za čišćenje. Čišćenje odrađujete na način da nježno pomičete LUNA play uređaj kružnim pokretima po licu u trajanju od 1 minute. Nakon čišćenja isperite i uređaj i kožu lica. Nakon sušenja lica na kožu nanesite uobičajene proizvode za njegu lica.

LUNA play uređaj vodootporna je te napravljen od ultra higijenskog silikona koji je neporozan i brzo se suši te sprječava nakupljanje bakterija. Silikonske mekane dodirne točke na LUNA play uređaju posložene su tako da se prilagode svakom dijelu kože lica. Veličina uređaja je zaista neodoljiva i stvarno je jednaka makaronu a zbog svoje veličine uređaj je pogodan za putovanja ali i za svakodnevnu upotrebu kod kuće.

Po čišćenju kože lica LUNA play uređajem koža ostaje blistava, glatka i meka. Moram priznati kada bi LUNA play uspoređivala sa LUNA mini i LUNA 2 uređajima istaknula bi da sva tri uređaja čine kožu dubinski čistom te glađom na dodir. Sviđa mi se koncept LUNA play uređaja kao neke faze upoznavanja sa beauty gadgetima u vidu čišćenja kože lice ali sviđa mi se i činjenica da na ovaj način i na putovanjima moja koža može biti adekvatno očišćena a time i pripremljena za nastavak njege.

6-foreo-luna-play 7-foreo-luna-play 8-foreo-luna-play 9-foreo-luna-play 11-foreo-luna-play

Foreo LUNA play uređaj je koji je zbog svoje cijene pristupačan široj masi kupaca te smatram da se u njega isplati uložiti prvenstveno kao uvod u njegu kože koje donosi T-Sonic čišćenje.

Više o uređaju i njegovoj cijeni možete saznati klikom na ovaj link.

10-foreo-luna-play