Na kavi sa Anaviglam #19

na kavi sa anaviglam

Dragi čitatelji,

kako u posljednje vrijeme malo zabušavam sa objavama imala sam potrebu malo vam se javiti kroz ovaj post čisto da ne mislite da sam vas zaboravila. Naime, tokom studenog i prosinca ja imam jako puno posla kojemu sam posvećena i do 15 sati dnevno i jednostavno nemam vremena za druge stvari poput bloga a i onda kada ulovim malo slobodnog vremena jednostavno sam preumorna da radim bilo što drugo osim da se odmaram. Na svu sreću tokom prva dva mjeseca u narednoj godini sve nekako kao da pomalo zastane pa ću svakako nadoknaditi propušteno a do tada ću objavljivati postove tri do četiri puta tjedno jer zaista više od toga ne stignem.

Osim poslovnih obaveza tu je i jedan projekt vezan uz blog na kojem radim i koji mi također oduzima jako puno vremena ali mi je drago baviti se njime jer je došao kao točka na “i” baš kada je trebao tako da ovaj blog započinje jednu svoju novu priču sa nekim novim smjernicama.

Kako sam spomenula, u ono malo slobodnog vremena koje imam nekako zaista najviše odmaram pa sve više vremena provodim kod kuće te uživam u večerima kada posvetim nešto malo više vremena beauty ritualima koji me opuštaju. Njegu lica sam u potpunosti iskorigirala jer zima ipak traži malo bogatije proizvode ali više o istima ste mogli pročitati u ovom postu. Ukoliko ipak različiti njegujući proizvodi nisu dovoljni tu su i SOS proizvodi koji me spašavaju. Uz ugodne beauty rituale sada imam malo više vremena i za čitanje koje me zaista jako opušta a kako sam nedavno posjetila Interliber pošteno sam se opskrbila zanimljivim naslovima. Isto tako, uz čitanje i kuhanje me jako opušta ali kako sam najčešće sama kod kuće kuhanje za jednu osobu i nije toliko zanimljivo ali uvijek se nađu tu neki zanimljivi i ukusni brzinski recepti za jednu osobu. Makeup mi se u posljednje vrijeme svodi na minimalizam jer jednostavno jako hladna jutra popraćena maglom i nisu neka inspiracija ali zato uvijek imam volje kombinirati nude nijanse na usnama. U posljednje se vrijeme u mom neseseru našlo jako puno zanimljivih kozmetičkih noviteta ali i onih nekozmetičkih noviteta u kojima baš guštam.

Noviteti su me podsjetili da se bliži vrijeme darivanja bližnjih i moram priznati da ove godine još nemam nekih ideja što darivati pa se još borim sa popisom. Ne želim biti monotona i predvidljiva pa tu zapravo i nailazim na probleme, zato ako imate u vidu neki zanimljiv novootvoreni dućan svakako ostavite prijedloge u komentarima. Osim blagdanskog darivanja bliži se i jedno blogorođendansko darivanje koje me jako veseli jer se nadam da ću svima vama moći ukazati barem malo zaslužene zahvalnosti što pratite i čitate moj blog.

Veselim se i skorašnjim blagdanima i to jako da sam čak krenula polako sa dekoriranjem doma u blagdanskom ozračju. Naime, mi svake godine bor kitimo za Badnjak te tada dekoriram i kompletni stan no imam dosta poznanika koji to odrade puno prije pa sam zapravo u dilemi – prekinuti tradiciju i pomalo narušiti čari Badnjaka ili se jednostavno razveseliti i puno prije okititi bor? Zanima me vaše mišljenje o tome i kako i kada vi dekorirate? Zasada ja balansiram na način da svaki tjedan ubacim pokoju novu sitnicu u blagdanskom duhu pa se onda za badnjak čitav dan bavim uređivanjem i čitavu noć provedem u kuhinji no svakako je vrijedno toga jer Božić je za mene zaista jako poseban dan u godini.

Ukratko, to je bilo par riječi od mene te se tipkamo ponovo prekosutra!

🙂

Tagovi: