Lipstick Tag Post

Kako sam prelistavala prošlogodišnji rokovnik snimila sam par zapisanih ideja za post koje nisam objavila u prošloj godini a srijeda mi se čini idealna za jedan tag post, naročito ako su i igri ruževi :D.

Nadam se da će se i vama svidjeti te slobodno ostavite odgovore u komentarima 😉 a ja se upravo bacam na svoje …. !

***
1) Koliko ruževa posjeduješ?
Kada sam ih sve skupa izbrajala i dobila troznamenkastu brojku naprosto sam ostala šokirana, veći je zapravo šok da ja njih sve stignem rotirati :/ … 169, što klasičnoga pakiranja, što tekućih, što onih u olovci.

2) Prvi ruž?
Mislim da je prvo testiranje ruža bilo dok sam bila djevojčica i da se radilo o onom “zelenom” ružu koji na usnama bude u crvenoj nijansi :D. 
Prva neka kupovina ruževa je krenula sa L’Oreal ruževima koje volim i dan danas.

3) Omiljeni brand ruževa?
Moram priznati da sam se odlučila za MAC ruževe, jednostavno je tu previše nijansi i previše tekstura da bi ih izignorirala samo tako.

4) Najnošeniji ruž?
Definitivni pobjednik ove kategorije je Sisley Phyto Lip Shine u nijansi Sheer Baby 11 (recenzija). Naime, ovo je ruž čija nijansa meni odgovara za svako doba godine i uz svaki look i jednostavno je obilježio 2013tu ;).

5) Omiljeni finiš?
Hm, kao velikoj ljubiteljici ruževa ovo je zaista teško za odabrati jer izuzev pretjeranog shimmera kao finiša sve varijante preferiram, eto možda dajem prednost mat ruževima izgledom a nekim kremastijima/sjajnijim a dajem prednost u smislu koliko su ugodni na usnama.

6) Posljednji kupljeni ruž … ?
Hourglass tekući ruž u nijansi Muse.

7) Omiljeni ruž u crvenoj nijansi?
Kada imate ruževa koliko ih imam ja i kada je 60% njih baš u crvenim tonovima ovo nije lak zadatak stoga sam izabrala jedan HE ruž a drugi LB, pa da bude pošteno. 
Ruž nižeg cjenovnog ranga koji zaista zaslužuje punu pažnju je Maybelline u nijansi Pleasure Me Red 547 a za nešto skuplju varijantu odlučila sam se za Givenchy u nijansi Rouge Egerie 305.

8) Gdje držite svoje ruževe?
Odmah do stola za kojim se šminkam nalazi se jedna velika ladica koju sam napunila akrilnim stalcima za ruževe i tu mi stoji dobra većina njih, oni pak koji zbog ambalaže ne stanu u te stalke stoje u drugom akrilnom držaču koji se također nalazi tik do mene pri šminkanju.

9) Koliko ruževa držiš u torbi?
Uvijek sa sobom nosim ruž koji sam nanijela taj dan te balzam i jedno (najčešće prozirno) sjajilo.

10) Za kojim ružem najčešće posežeš u posljednje vrijeme?
Yves Saint Laurent u nijnsi Sheer Candy koji je ugodan poput božanstvenog balzama a nijansa idealno prirodna a opet dovoljno vidljiva.

To bi bilo to od mene a sada ste vi na redu 😉 !?
Ivana
lp