s.Oliver | FEELS LIKE SUMMER + giveaway

Miris ljeta 2018.

Ljeto… čežnja za odmorom, blagim večerima i ukusnim koktelima uz more. I, naravno, čežnja za odgovarajućim mirisom – jer svako ljeto donosi nova sjećanja, mali svijet dojmova, okusa i boja. Ništa ne može obuhvatiti taj poseban ugođaj osim mirisa koji svoju nositeljicu prati svaki dan. s.Oliver FEELS LIKE SUMMER pod sunčevim sjajom osvježava na nepredvidiv i iznenađujuć način. Lako poput perca i živahno – baš kao i ljeto 2018.!

Cvjetno-svježi sastav mirisa

Gornja nota poput svježeg povjetarca na toplom ljetnom danu: grejp, limun i bergamot osvježavaju i oživljavaju osjetila. Cvjetna i ženstvena srednja nota čini s.Oliver FEELS LIKE SUMMER odgovarajućim mirisnim dodatkom za žene u trendu. Miris blago odzvanja u donjoj noti. Kompozicija ljetne lakoće koja je istovremeno očaravajuće ženstvena.

Gornja nota: grejp, limun, bergamot

Srednja nota: ljiljan, jasmin, božur

Donja nota: mošus, cedrovina, ambroksan

Dizajn u morskom stilu

Uzorak sidra, crveni akcenti i plavo-bijele crte stvaraju morski izgled. Žene uz ovaj stil mogu zajedriti ovoga ljeta ili uz trendovski dizajn ambalaže s.Oliver FEELS LIKE SUMMER naglasiti vlastitu kupaonicu. Morski stil, naime, nije prikladan samo za šetnju plažom, već i u svakodnevnici doziva osjećaj koji imamo tijekom praznika te dobro raspoloženje. Bočica i kutijica mirisa ukrašeni su elementima nadahnutima morem.

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER [LE] je dostupan od svibnja 2018. 

Eau de Toilette, 30 ml, 131,95 kn* (*Preporučena maloprodajna cijena)

[DOJMOVI]

Uz novi miris za žene s.Oliver FEELS LIKE SUMMER ljeto zaista može početi. Iako nisam ljubitelj ljeta, ipak mogu izdvojiti i neke sitnice koje me ljeti vesele, jedna od njih su definitivno lagane ljetne mirisne note. Svježe i voćno, cvjetno i lako – miris podsjeća na neopterećeni ljetni dan. U skladu sa sezonom, s.Oliver Fragrances mediteranskim je stilom odredio kurs ovoga ljeta. Savršeno za sve koji uživaju u lakoći ljeta te taj osjećaj žele pronaći i u svom mirisu.

Iako trajnost nije jača strana ove toaletne vodice, meni to ne smeta jer baš s oduševljenjem obnavljam ove mirisne note tijekom dana. Osjećaje koje u meni bude ove mirisne note jednostavno se ne mogu opisati riječima, s obzirom na to da ja mirise povezujem da nekim događajima, ovaj miris svakoga puta meni izmami osmijeh na lice te ću ga koristiti tijekom narednih toplijih mjeseci učestalo.

Pakiranje mi je naprosto neodoljivo, jednostavna prozirna staklena bočica s crvenim i plavim detaljima krasi svaki toaletni stolić i znam da ćete se u parfumeriji zaustaviti ispred ove jednostavne elegancije, svakako počastite i svoja mirisna osjetila jer mene već dugo nisu ovako impresionirale mirisne note.

S obzirom kako se mene jako dojmio ovaj ljetni miris u suradnji sa s.Oliver na Facebook profilu bloga jedna sretnica može osvojiti svoj primjerak, stoga, klik na link za sudjelovanje u darivanju.