CATRICE | ICONails Gel Lacquer lak za nokte & Brown Collection Nail Lacquer lak za nokte & ICONails Top Coat nadlak

ICONails Gel Lacquer lak za nokte 21,90kn

Inovativna formula laka za nokte osigurava savršen gel-sjajan finiš i maksimalnu trajnost na noktima. Zahvaljujući GLOSS SEAL’RTM tehnologiji, lakovi za nokte imaju spektakularan finiš visokog sjaja. Shock-shield kompleks nudi savršenu ravnotežu elastičnosti i stabilnosti za optimalnu otpornost na guljenje laka s noktiju i produžene trajnosti do 7 dana. ICONails Gel Lacquers lakovi za nokte obogaćeni su acai uljem, koje pruža nježnu njegu za prirodne nokte uz intenzivnu boju – njega & boja u jednome. Acai ulje je poznato po svojim hranjivim hidratantnim i obnavljajućim svojstvima te podržava finiš visokog sjaja. Ekskluzivno pakiranje je posebno praktično: tanka, okrugla kapica s profesionalnom četkicom omogućuje posebnu jednostavnu i preciznu primjenu. Jednostavno je nanijeti i primijeniti pravu količinu laka. Za savršenu manikuru nanesite na nokte dva sloja visoko pigmentirane teksture kako bi postigli željeni intenzitet boje.

ICONails Top Coat nadlak 26,90kn

ICONails Gel nadlak s hibridnom tehnologijom idealan je za očuvanje boje i dugotrajniji sjaj do 10 dana. Ovaj nadlak stvara snažnu gel-sjajnu zaštitu povrh lak za nokte kako bi omogućio produljenu dugotrajnost.

Brown Collection Nail Lacquer lak za nokte 21,90kn

Čokoladni stav. Za krajnji look s modne piste: smeđa boja trenutno osvaja modni svijet i prisutnija je više nego ikad. Formula s visokim prekrivanjem u različitim smeđim tonovima obogaćena je acai uljem i pruža savršeno visoki sjaj. Sa i bez shimmer efekta, lakovi za nokte omogućuju stvaranje beskonačnih stilova noktiju.

Beauty savjet
Za najbolje rezultate boja, nanesite dva sloja laka s profesionalnom, širokom četkicom. Budući da su sve nijanse različite gradacije bazne smeđe boje, one se mogu miješati i savršeno uskladiti. Ili obojite svaki nokat na drugom smeđem tonu ili upotrijebite tanku četkicu kako biste oslikali pruge ili točkice na već nalakiranim i suhim noktima.

[MOJI DOJMOVI]

Nakon višemjesečnog oporavka noktiju po skidanja gela, moram priznati da sam napokon zadovoljna kvalitetom svojih noktiju te činjenicom da mogu uživati u različitim nijansama. S obzirom na to da mi je njega noktiju, kao i samo lakiranje, zapravo vrlo dosadan i nezanimljiv dio beauty rutine od proizvoda za njegu noktiju tražim samo da budu što jednostavniji pri upotrebi. Po pitanju lakova jako sam izbirljiva i zapravo rijetko kada se odlučujem za korištenje lakova iz drogerija, samo isključivo zbog loših četkica.

Uglavnom, u kratkom izletu do obližnje drogerije raspametila sam se izborom krasnih smeđih tonova na Catrice stalku, u kratkom premišljanju odlučila sam se za pet lakova i jedan nadlak, s mišlju ako mi se ne svide imam ih komu proslijediti pa mi neće biti žao. Prvo sam isprobala iz ‘Brown Collection” linije nijansu 04 i ostala sam bez teksta zbog činjenice da je dovoljan samo jedan sloj za urediti nokte s prekrasnom smeđe-bordo nijansom. Druga pozitivna stvar bila je ta da se lak održao na noktima punih tjedan dana, uz napomenu da se počeo skidati tek na rubu noktu nakon četvrtog dana ali ništa prestrašno da ne može biti nosivo. Ista stvar vrijedi i za preostale tri nijanse iz ‘Brown Collection’ linije.

Uslijedilo je i testiranje ICONails laka i nadlaka, što se laka tiče bila su nužna dva sloja za bogatiju nijansu koja je u kombinaciji s nadlakom opstala također na mojim noktima punih tjedan dana, naravno ponovo uz prethodnu napomenu vezanu uz rub nokta, no mene osobno to nije smetalo.

S obzirom na to da ne pišem često o lakovima za nokte vjerujte mi na riječ kako sam toliko oduševljena sa svojim odabirom da sam jednostavno to morala obznaniti na blogu. Bogata i pigmentirana formula, široka i precizna četkica, postojanost i činjenica da nisam primijetila nikakve iritacije na noktima, meni je dovoljno razloga da hvalim na sva zvona ovih pet nijansi. Omjer cijene i kvalitete nadmašio je sva moja očekivanja a činjenica da se nijanse iz ‘Brown Collection’ mogu miješati samo je točka na ‘i’.

Nadlak je u redu, ništa spektakularno ali opet za taj iznos ponovila bi kupovinu, mada su mi druge opcije draže zbog bržeg sušenja ali i tu mogu napraviti Catrice prijedlog nadopune a riječ je o Catrice kapima za brže sušenje laka na noktima, kojima sam jako zadovoljna.

Zaključak ovog posta bio bi da svakako bacite pogled barem na ‘Brown Collection’ koja je pravi must have dragulj za ove jesenske dane.

Da li ste isprobali Catrice lakove i kako ste zadovoljni?