Douglas AQUA Focus – nova dimenzija ultra hidratizirane kože

„Douglas AQUA Focus, linija proizvoda ekskluzivna je linija u asortimanu Douglas parfumerija. Mekana tekstura ove linije nevjerojatno je nježna i lagana te se trenutno upija u kožu, a sadrži Douglas Aqua Focus Facial Water, Douglas Aqua Focus Intensive Serum, Douglas Aqua Focus Gel Cream and Reach Cream i Douglas Aqua Focus Light-As-Air Mask.
Ekskluzivni proizvodi kreirani su po uzoru na novi korejski trend ljepote, inspiriran rastućom potražnjom za prirodnim proizvodima, s posebnim iskustvom senzualnosti. Douglas AQUA Focus kombinira prirodne sastojke i zapanjujuće teksture za neviđeno iskustvo hidratizirane kože. Ključ je u trostrukom aktivnom kompleksu – voda sa švicarskih ledenjaka u kapsulama, ekstraktom matičnih stanica opuncije te ekstrakt divljih maćuhica i polisaharida.“

Douglas Aqua Focus Facial Water
125 ml/119,00 kn – sastav je dostupan klikom na ovaj link
Hranjivi toner koji dolazi u vrlo praktičnom i privlačnom pakiranju, momentalno po nanošenju pruža koži osjećaj svježine i hidratacije. Naime, izuzetno učinkoviti trostruki aktivni kompleks potiče hidrataciju kože putem sinteze prirodne hijaluronske kiseline, dok zadržavanje vlage u epidermi osigurava optimalnu razinu vlage. Ovaj toner preporučeno je koristiti ujutro i navečer nakon čišćenja lica te prije nanošenja proizvoda za njegu lica. Osim adekvatne hidratacije i svježine moram izdvojiti i jako ugodan ali decentan miris koji djeluje jako umirujuće te samim time čini ritual njege lica još ugodnijim.

Douglas Aqua Focus Light-As-Air Mask
50 ml/149 kn – sastav je dostupan klikom na ovaj link
Izuzetno hidratantna i umirujuća maska uz pomoć visoko učinkovitih trostrukih aktivnih kompleksa stimulira hidratizaciju kože sintezom prirodne hijaluronske kiseline, te tako zadržava vlagu u epidermi i osigurava optimalnu razinu vlage. Tekstura ove maske izuzeto je lagana i moram priznati za mene jedinstvena, s obzirom na to da se još nisam susrela s ovakvim oblikom teksture. Maska se koristi tako da se na lice nanese deblji sloj koji se nakon 10-15 minuta ukloni s prethodno spomenutim tonerom. S obzirom na to da se meni jako sviđa sama lagana tekstura i vidljivi učinak odmah po nanošenju, ja ovu masku koristim tako da ju ostavim da djeluje preko noći. Sljedećeg jutra ono što mogu primijetiti jest vidno nahranjena koža spremna za novi dan.

Douglas Aqua Focus Rich Cream
50ml/149kn – sastav je dostupan klikom na ovaj link
Na prvi dojam gusta ali ipak lagana tekstura ove revitalizirajuće kreme pomaže koži u ovom hladnom zimskom periodu da zadrži zadovoljavajući nivo hidratacije, zahvaljujući inkapsuliranoj vodi sa švicarskih ledenjaka. Krema stimulira hidrataciju kože sintezom prirodne hijaluronske kiseline a rezultat je njegovana i blistava koža. Revolucionarni trostruki aktivni kompleks osigurava optimalnu razinu vlage zbog čega koža odmah po nanošenju postaje mekša i ugodnija na dodir. Kada se ova krema koristi redovito u kombinaciji s prethodno spomenutom maskom, zaista nema straha od dehidracije i nelagodnog osjećaja koju ista priušti koži lica jer bogata krema poput ove pruža licu savršeno zadovoljavajući omjer hidratacije i njege. Krema je pogodna za svaki tip kože te za korištenje pri jutarnjoj i večernjoj njezi lica.

Douglas Aqua Focus liniju prije svega krasi atraktivno i praktično pakiranje. Smatram da su sva tri navedena proizvoda u ovom postu pogodna za sve tipove kože pa i osjetljivu kožu. Također, tri navedena proizvoda u ovom postu savršeno se nadopunjavaju ali jednako su učinkoviti i kada se koriste samostalno. Mojoj mješovitoj do masnoj koži ova linija najbolje odgovara upravo u ovim hladnim zimskim danima no vjerujem kako ću masku nastaviti koristiti kroz čitavu godinu, jer hidratacija je presudna za zdrav i njegovan izgled kože, a ova maska to upravo pruža mojoj koži. Osim bogate njege ova linija mi se svidjela i zbog osvježavajućeg ali vrlo decentnog i ugodnog mirisa koji svakako uljepšava ritual njege lice.

Douglas AQUA Focus linija proizvoda ekskluzivno je dostupna u Douglas parfumerijama i Douglas online shopu.