Catrice “Hidden World” kremasta sjenila

Kategorije: Catrice
Tokom zime je Catrice pustio na tržište kolekciju “Hidden World” iz koje se meni ništa nije toliko sviđalo osim kremastih sjenila na koje nisam mogla nikako naići i već sam prekrižila da ću ikada doći do njih.

Obožavam kremasta sjenila kada sam u fazi žurbe jer s njima se ne može fulati. Obično ako sam ujutro prespavala sa šminkom sam gotova u cca 7min – baza, puder u prahu, malo podebljati obrve, obrubiti waterline, kremasto sjenilo, maskara, rumenilo, ruž….zapravo, inaće mi pri šminkanju najviše vremena ode na oči, kao i većini žena zato je svako kremasto sjenilo idealno za uštedjeti na vremenu.

U slučajnoj šetnji po Mulleru (CC1) ugledala sam u onoj nekoj velikoj prozirnoj nazovimo “kutiji” gdje im stoje sniženi proizvodi i proizvodi koji su iz nekih linija koje su prošle, dva kremasta sjenila iz “Hidden World” by Catrice linije. Mom oduševljenju nema kraja!!!! Najbolje u svemu, morala sam otvoriti oba proizvoda da se uvjerim da nije 1000 prstiju prešlo po njima i na još veće zadovoljstvo oba su bila netaknuta 😀 !!!!

 s lijeva nijansa 02 Yes I Wood! i s desna nijansa 03 Rosy & Cosy

 s blicom
 bez blica
brzinski make up

Koštala su me oko 20-ak kuna svako. Ambalaža je staklena od 4,9g. Rok upotrebe po otvaranju je 18 mjeseci. Sjenila su lagane, kremaste, nježne i dugotrajne teksture. Nanose se ili aplikatorom ili prstima. Ove dvije nijanse idealno se sljubljuju posebno sada u proljeće. U sebi imaju shimmera koji nije preintenzivan. Imaju neutralan miris i ne iritiraju oči. OBOŽAVAM IH!!!!

Kakav je Vaš brzinski make up ritual?

lp

Tagovi: