Beauty Blender

Kategorije: Beauty Blender, Makeup

Sječate li se one tragične epizode sa Essence blenderom koju sam imala prije par tjedana ?? Ukoliko se ne sjećate post je na raspolaganju kao podsjetnik ;).

Uglavnom, nakon te tragedije napokon sam naručila originalni beauty blender koji mi je već predugo na wl ali nekako sam uvijek sama sebe pitala “30$ dati za sužvu :/” !?!

Naručila sam ga sa web shopa Beauty Bridge i stigao mi je za ravno dva tjedna uz bitnu napomenu da je na paketu pisalo 20$ a blender je bio skuplji, dakle, izlaze u susret zbog eventualne carine :D. Isto tako na raspolaganju su vam uvijek za odabir tri testera a možete birati između šminke, proizvoda za njegu lica, proizvoda za njegu tijela te proizvoda za kosu.

Moram priznati da me dotićni web shop iznimno iznenadio svojom ponudom i sigurna sam da ću često šopingirati tamo. Naime, sa prvom narudžbom dobivate 5% popusta sa promotivnim kodom first5 a isto tako svakom kupovinom askupljate bodove koji će vam nakon izvjesnog perioda poslužiti kao popust a ako po prvoj narudžbi iskoristite i RCNFMD kod i vama i meni se duplaju ti bodovi – pa ako imate volje priložite ga ukoliko planirate kupovinu na ovoj stranici i unaprijed hvala ;).

Također ćete i vi dobiti svoj kod koji možete prosljeđivati dalje ;).

Vratimo se mi recenziji … ;).

Blender je došao u svojoj okrugloj ambalaži sa postoljem koje i dalje služi svrsi odnosno idealno je za sušenje blendera nakon pranja. Naručila sam odmah duo pakiranje jer mi se činilo isplativije po cijeni od 28,95$ dok je cijena jednog blendera 19,95$ a shipping iznosi 11,95$.

Odmah moram naglasiti da ovaj originalni blender nema apsolutno nikakve veze sa onim što mi je ponudio Essence blender ili ono što nude kineske kopije sa ebay-a, ovo je nešto sasvim drugačije.

Koristim ga na način da ga prije upotrebe namočim te dobro ocijedim a tada se njemu skoro pa podupla volumen. Blender je sam po sebi već mekan dok je suh ali kada je mokar još je mekši a to je i ona odmah na prvi pogled bitna i velika razlika od onog blendera sa ebay-a.

Tekuću podlogu (puder, bb kremu, toniranu kremu – dakle, sve prolazi) nanesem na lice prstima na način da jednostavo napravim točkice po licu i zatim sa donjim debljim dijelom tapkam po licu, tu ćete primjetiti da će vam zasigurno trebati duplo više tekuće podloge nego inaće ali meni je to i drago jer sada ima nade da se potroše nagomilane zalihe :D. Nikako nemojte pomisliti da će se i na licu vidjeti koliko ste zapravo podloge količinski nanjeli jer efekat je besprijekorno prirodan i savršen.

Zatim slijedi korektor koji također cijeljano nanesem na područje koje treba zakamuflirati te utapkam sa debljim dijelom blendera dok sa šiljastim dijelom blendera utapkam korektor na okoloočnom području i zaista mi korektor sjedne kao nikada do sada, čak se usudim reći da se pojedine linije koje su se prije baš isticale sada toliko ni ne istiću a neke sitnije nisu ni primjetne a kako korektor nisam mijenjala sigurna sam da je blender zaslužan za to.

Na kraju šminkanja dolazi na red puder u prahu, u mom slučaju trenutno Ben Nye, … , o da, i puder u prahu nanosim sa ovim krasnim mokrim/ocijeđenim blenderom. Svoje iznimno pozitivne dojmove o Ben Nye puderu sam istaknula u recenziji prije mjesec-dva i sve navedeno stoji i dalje ali uz opasku da je ten zaista besprijekoran kada se Ben Nye nanosi sa blenderom. Navest ću kao prvo primjer podočnjaka koji se zaista ne vide niti malo ma kako tamni ponekada znaju biti a ostatak lica je toliko prirodan i svjež da izgleda kao da sam se tek probudila i nanjela neki vrlo ugodan i lagani tekući puder, dakle, nema težine kakva se inaće da desiti pri nanošenju nekoliko slajeva matirajućih pudera u prahu.

Ukoliko se brinete koliko taj savršeni efekat traje – panici mjesta nema jer moje mješovito do masno lice je sigurno satima do prvog popravka :D.

Po korištenju ga obavezno odmah operem i u principu lako se i jednostavno održava a postaoje u potpunosti suh kroz koja3-4 sata.

 … sa lijeve strane je mokri blender a sa desne suhi blender …
 … razlika je i više no vidljiva …

Pri kupovini blendera trajala je akcija kojom sam na poklon dobila tri testera gela za pranje blendera.

Naravno da sam i gel morala odmah isprobati 😀 …!

Proces pranja mislim da ne moram objašnjavati ( 😀 ) već ću samo reći da sam zadovoljna gelom, nije ništa neviđeno ili što vam ne može ponuditi i klasičan dječji šampon ili sapun sa kojim inaće perete kistove ili blendere no mogu reći da je učinkovit te da ga ne treba puno jer lijepo zapjeni mada ja ponavljam “šamponiranje” dva puta jer dakle nanosim i tekuću podlogu i korektor i puder u prahu pa prevencije radi ;).

 Gel za pranje blendera se također može naručiti sa Beauty Bridge po cijeni od 17,95$ za 150ml.

Beauty Blender je za mene pravo otkriće i to u tolikoj mjeri da sam naručila još dva te čak i gel za pranje istih jer mi je žao da slučajno koje drgo sredstvo ne bude preagresivno, možda zvući glupo ali da ja budem mirnija a na kraju krajeva – svaka roba ima svog kupca ;D.

Isto tako, ukoliko vas zanima i blender i gel za pranje, također postoji povoljnija kupovina u setu nego da kupujete odvojeno.

Uglavnom, ukoliko ovaj originalni beauty blender još niste isprobali ja vam ga od srca toplo preporučam jer zaista je proizvod koji vrijedi i pažnje i novca ;).

ps
… samo da utvrdimo gradivo – MUST HAVE!!!! ;D

lp