Favorites … #1

Kada smo debatirali nedavno kroz post “Razgovarajmo o …” na temu kako postaviti favorite tj proizvode koje volim a da ne budu tipični favoriti mjeseca bilo je svakakvih prijedloga na kojima vam puno hvala.

Uglavnom, puno vas je predložilo selekcioniranje jednog proizvoda no meni to teško pada, mnogi zapravo volite te mjesečne favorite dok su neki prepustili tu odluku meni. Bilo vas je dosta što ste izrazili svoje sumnje u izbor tih favorita kod nas blogera jer ne znate koliko je dugo proizvod korišten zapravo i to mi je u potpunosti razumljivo jer sam i sama skeptik kada čitam po bespuću neta.
Uglavnom, nadalje ćete kod mene nailaziti na post nazvan “Favorites …” koji  će biti objavljivan s vremena na vrijeme (u prosjeku svakih mjesec dva), sadržavati će nekada nekoliko a nekada možda i samo jedan proizvod koji ja u tom datom periodu jednostavno volim i bez njega ne mogu ili mi se jednostavno toliko svidio možda i na prvu da to moram podijeliti sa vama. Period koliko koristim taj neki proizvod biti će svakako naveden kao i objašnjenje zašto mi je točno dobar. S obzirom da će period biti naglašen odlučila sam ubaciti možda i osvrt na neki tester pa čisto da prodiskutiramo prve dojmove o proizvodu.
Čini mi se da je ovo neka najpoštenija opcija što prema vama koji volite mjesečne favorite, što prema vama koji ste za varijantu izdvajanja samo jednog proizvoda, što prema meni koja nekako uvijek imam nešto za pohvaliti jer mi se koža mijenja baš kao ovo vrijeme a tek o dekorativnim proizvodima da ni ne govorim ;).
“Favorites …” možete na blogu naći pod kategorijom “RAZNO” .
Kada smo riješili novosti na blogu možemo se prebaciti na temu posta. 
Kako zimi zaista ne preferiram jaku i tešku šminku te dekorativu svodim zaista na minimum u posljednje sam vrijeme više orijentirana više na preparativu što ćete i sami primijetiti.

Origins dermabraziju sam dobila kao tester, zapravo sam sam jedan tester dobila ja a drugi prijateljica (koja mi ga je prepustila) no kako svaki sadrži 15ml imajte na umu da testiram 30ml proizvoda ;).
Prvi dojmovi o ovom kremastom pilingu su jako pozitivni i zaista razmišljam da kupim idući puta full size pakiranje. Naime, ono što primjećujem je glatka koža i efekt koji traje sigurno naredna 3-4 dana a opet s druge strane sama činjenica da se radi o kremastom pilingu koji ima tek pokoje izraženije zrno ni ne naslućuje da će efekt biti takav pa me to valjda i fascinira toliko kod njega.
Dubinsko čišćenje i blistav ten nakon upotrebe su svakako velika prednost ovog pilinga no ima i jednu malu manu – iznimno intenzivan miris bergamota :/ koji traje i traje i traje … i osjećate ga po nanošenju te po ispiranju i iako meni ne smetaju intenzivniji mirisi moram priznati da mi ovaj ne paše ali ipak to proizvodu neću uzeti za zlo.
Kiss My Face Pore Shrink maska (LINK) za lice koju naprosto obožavam zadnjih mjesec dana. Naručena je na iHerb stranici i dolazi u pakiranju od 59ml i za svega 12$ i sve što piše na deklaraciji ova maska pruža – dubinsko čišćenje i sužavanje pora. Mislim da moram staviti naglasak na sužavanje pora jer kako lice izgleda čisto nakon nje je meni osobno najveća prednost ove maske. Napomenut ću i da efekt nije dugotrajan te se iste iznova napune i budu opet kao i prije vidljive ali opet imam neki predosjećaj da bi se nekom redovitom upotrebom iste došlo i do nekih dugotrajnih rezultata.
Kao i kod prethodnog proizvoda pod manom moram navesti izuzetno naglašen herbalni miris za koji imam osjećaj da ostaje na koži i nakon umivanja pa čak i sutradan … bilo bi mi drago kada bi se javio netko tko ju također koristi da me proba razuvjeriti ali zaista na mojoj koži taj miris traje, vjerovali vi meni ili ne :/. 
Iako zbunjena mirisom ja sam sebi naručila još dva pakiranja ove maske pa ukoliko se počnu nazirati neki trajniji rezultati javljam odmah!

Clarins Lotus ulje koristim zadnjih mjesec dana i moram reći da mi koža u zimskom periodu (koji mojoj koži ozbiljno škodi) nikada nije izgledala ljepše. Dugo sam se nećkala da li bi uopće kupila ovo ulje no sada mi je jako drago da jesam jer onaj osjećaj ujutro kada se probudim i vidim te osjetim svoju kožu lica je jednostavno neprocjenjiv.
Iako ne vjerujem u čuda što se tiče kozmetičkih preparata reakciju na ovaj proizvod drugačije ne mogu nazvati.

Origins Super Spot Remover je još jedan u nizu proizvoda koji obećava isušiti vaš upaljeni prištić tokom narednih par sati ali to se neće dogoditi, ovom proizvodu trebaju dobra dva do tri dana da ga isuši ali ima jednu veliku prednost naspram ostalim proizvodima iz ove kategorije – isuši prištić na način da doslovno sve iz unutrašnjosti može izaći a ne isuši apsolutno niti malo tretirano područje – ja više ne tražim nijedan drugi proizvod ovakvog tipa jer ovo je prvi koji ne ostavlja negativne posljedice.

Dior Lip Glow Balm je moj HG balzam i obnavljam ga godinama jer jednostavno odgovara mojim usnama u svako godišnje doba na način da ih štiti i njeguje a k tome se nijansa po nanošenju prilagođava nijansi vaših usana što izgleda zaista efektno. 
Iako znam da je u današnje vrijeme zaista suvišno hvaliti balzam za usne od 200kn no ukoliko ikada poželite ono nešto posebno za vaše usne neka vaš izbor bude baš ovaj balzam, neće vam biti žao.
Toliko od meni i mojih par proizvoda koje favoriziram u posljednje vrijeme, ono što me zanima je da li ste išta od navedenoga isprobali i koji su vaši dojmovi, sviđa li vam se koncept posta i zanimaju me naravno i vaši favorite u posljednje vrijeme 😉 ??
Ivana
lp