Homeware New In #38

homeware new in

Kako vidim da sam naišla na veliki podršku sa vaše strane vezano uz lifestyle postove odlučila sam ih uvoditi sve više jer volim ih jako i ja, što čitati što pisati, tako ćete sada na mom blogu moći naići sve više na nekozmetičke new in postove, recepte, pa možda malo mode (ali zaista mrvicu jer mislim da ja nisam pretjerano kompetentna da idem u širinu na tu temu), DIY postove i sl lifestyle teme.

Da se razumijemo, ovo je prvenstveno beauty blog ali nije nemoguće da postane beauty&lifestyle blog, ako se naravno slažete vi koji čitate jer ne bi zaista bilo fora da objavljujem samo za svoj gušt.

Ikea candles

Nedavno sam opet posjetila Ikeu ali sam zapravo bila samo pratnja prijateljici mada sam “morala” ubaciti par sitnica i za sebe pa su se tako tu našle i ove dvije svijeće i moram vam priznati da mirišu, ne preintenzivo ali ih osjetite i to me je jako razveselilo jer dugo gore i nisu skupe, imate moje tople preporuke – Lugga & Sinnlig .

Ikea lućice

Lučice Sinnling također su za preporuku.

Ikea tablecloths

Ikea stolnjak

Zatim mi se svidio i Marit nadstolnjak a isti sam kupila i u crno/sivoj varijanti.

Ikea hanger Ikea

Volim marame i imam ih jako puno ali uvijek su problematične za spremanje u ormaru a ova Komplementa vješalica je idealna kao riješenje tog problema.

Ikea glass Ikea kitchen

Mislim da svaki treći zaljubljenik u Ikeu ima Ljuda podmetače ali zaista su prekjut, jednostavni a lijepi, baš kao i ove male Rajtan teglice koje su idealne za ostavu čajeva ili začina a uzela sam i jednu Korken teglu za probu da vidim koliko stane u nju i može li mi poslužiti i definitivno se vračam po još koju.

Vintermys trake su se našle na putu prema blagajni pa rekoh one uvijek dobro dođu.

Mlinac i začini

Kako sam zaboravila ubaciti na kolektivnoj slici mlinac 365+ Ihardig za papar/začine iskoristila sam priliku pokazati vam kako ove krasne teglice izgledaju u upotrebi. Začini u njima su iz Harissa dućana u Zagrebu.

Ikea Tea Time

U Ikei sam također kupila i trenutno omiljenu Jamnt šalicu za čaj te Riklig čajnik i Idealisk infozor za čaj jer za mene jednu se ne isplati ispuniti kompletan čajnik mada sam ovisnik o čaju.

svijećnjak

Prekrasan fenjer Rotera zaista uljepša svaku prostoriji te isti planiram kupiti i u drugim bojama.

Harissa Tea Harissa spices

Morala sam obnoviti i zalihu svog trenutno omiljenog Sweet Marzipan čaja ali sam za probu uzela i jedan novi zeleni čaj pod nazivom Berry Fig i moram priznati da je zaista predivan, kako okusom tako i mirisom.

Uz čajeve, ovoga puta obnovila sam zalihu omiljenih mješavina začina – Sumak, mješavina za dipove, Pesto Rosso i Pesto Genovese.

Gift Cup

Tokom prošlog mjeseca sam dobila jednu zaista zanimljivu ako ne i najzanimljiviju pozivnicu u obliku šalice koju obožavam te iz nekog bizarnog razloga ona je meni idealna za tople napitke sa čokoladom a zapravo funkcionira za sve napitke no eto, ja sam ju deklarirala kao takvu.

Rokovnici Notes

Kako padam na bilježnice i rokovnike u Narodnim novinama slučajno sam nabasala na ova dva krasna primjerka te nisam dugo razmišljala trebaju li mi. Cijene za svaki su bile oko 30kn.

Yankee Candle

Za kraj sam ostavila Yenkee Candle svijeće koje sam kupila na sniženju na njihovom web shopu – Miris prirode. Iako sam se ravnala da kupujem “mirise jeseni” neke sam svijeće željela isprobati pa sam ih naručila u manjim pakiranjima.

Ovo je bila jedna nekozmetička kupovina posvećena manje/više domu i ugođaju, nadam se da ste našli nešto i za sebe ili otkrili nešto novo i zanimljivo, do sljedećeg tipkanja šaljem vam topli pozdrav uz čaj s marcipanom i Honey&Spice svijećom.

Što je novo kod vas i u kojoj ste fazi u jesenskom periodu, vruća čokolada ili čaj, svježiji mirisi ili volite mirise začina?