Catrice, novi lakovi novi swatchevi :D

Kategorije: Catrice, Essence
Znam malo se oduljilo ali…sjećate se ovog POSTA (klik za link) i novih lakova u Catrice asortimanu, e pa napokon sam poslikala swatcheve, fotki je tridesetak zato uživajte…

Dakle, Catrice je svoju kolekciju lakova za nokte obnovio sa 18 novih nijansi od kojih sam ja nabavila 11 te ih sa oduševljenje predstavljam i vama. Nijanse su divne a postojanost je kao i do sada, treći dan se guli na vrhovima noktiju. Za sve nijanse koje sam isprobala potrebna su dva sloja ali isto tako i dovoljna. Izuzev nijansi tu je i nova četkica koja je gušća, kraća i plosnatija ali po mom pojmu nije precizna i povlači sa sobom previše laka ali praksom do savršenstva. Svi lakovi su u staklenkama od 10 ml po cijeni od 19,90kn kao i do sada.

Podvukla su mi se tu i dva Essence laka iz kolekcije Crazy Good Times sa kojima sam zadovoljna a nisam ih recenzirala. Uspijela sam se dokopati tek dvije nijanse ali nekako sam baš te dvije i pikirala. Postojanost na noktima maksimalno do tri dana, dovoljna su dva sloja, srebrni se teže skida zbog šljkica ali sa trikom namakanja vatice u aceton i ostaviti ju na noktu 5min sa folijom oko nje rješava stvar u sekundi. Četkica je tanka a time i precizna.

Sada vas prepuštam fotkama….

Moj apsolutni favorit je 840 , a Vaš?

lp

Tagovi: