WINTER LOOK GIVEAWAY – zatvoren

WINTER LOOK GIVEAWAY

Beauty blog Anaviglam će uskoro proslaviti svoj drugi rođendan i moram priznati da vrijeme zaista leti a s vremenom moja ljubav prema ovom mom hobiju je sve jača i kako vidim da brojkice lijepo rastu tako vidim i da raste interes vas čitatelja za mojim postovima i na tome vam jedno VELIKO hvala jer zaista mi to jako puno znači i cijeni svaki vaš posjet, svaki komentar i svaku pohvalu.

Kako sam zaista zadovoljna ovim svojim skromnim blogom i njegovim razvojem to zadovoljstvo naravno moram podijeliti sa vama čitateljima jer koliko sam ja zaslužna za svoj blog toliko ste i vi ;).
Dakle, malo je reći hvala vam a mali je i ovaj paketić no znajte da je od srca te da je zaista sastavljen s ljubavlju i sve što on sadrži koristim i volim i ja sama ;).
WINTER LOOK GIVEAWAY je dobio takav naziv naravno zbog zime koja je pred nama i mislim da ću se i držati ove tematike ako vam se svidi pa svake sezone napraviti jedno takvo darivanje 😉 . 
Uglavnom, koncept je vrlo jednostavan – paketić sadrži dekorativne proizvode koje bi ja izabrala za jedan od meni dražih zimskih look-ova koji je naravno priložen uz proizvode na fotografijama.
Proizvodi su sljedeći ;

Koža lica traži dodatnu hidrataciju u zimskom periodu pa ja zato uvijek odabirem hidratantnije kreme te pudere koji ipak lagano daju svježinu mom tenu.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream & balsam.
Dior Nude Skin Glowing 030 & BeYu Light Reflecting Foundation 3.

Obožavam rumenila u nekim nedorečenim nijansama zimi koja budu ipak nešto dominantnija.
ArtDeco 36.

Apsolutno najsigurniji odabir za kapke je paleta u smeđim tonovima koja uvijek može biti i dnevna i večernja varijanta a jedna ne toliko klasična crna olovka uvijek može podići look na jedan novi nivo.
Golden Rose 103 palette.
Look by Bipa kajal waterproof 2 oxidised silver.

Svaki look uvijek traži dobru maskaru i jedan par umjetnih trepavica.
Chanel Le Volume 10 Noir.
ELF Natural Lash Kit.

Crvena nijansa na usnama je “must have” za hladnije dane.
Look by Bipa lip liner 5 orchid.
Estee Lauder Pure Color Red tango 72 (creme)
Madere Bees lip balm (na zajedničkoj fotografiji).

Darivanje je internacionalno a pravila su jednostavna :
1) Lajkajte moju FB stranicu ( Anaviglam beauty blog ) te podijelite fotografiju (KLIK) s objavom o darivanju, ukoliko nemate FB profil ostavite svoje podatke dolje u komentarima jer svejedno možete sudjelovati 😉 a i pod stavkom 2 imate alternativu.
2) Bonus (ili alternativa) je ako me pratite putem GFC-a, Bloglovin-a, Twitter-a ili Instagram-a ali nije presudno.
3) Tko se prijavio taj i dobiva nagradu ali ako se ista/isti ne javi u roku od 48h izvlačimo novog dobitnika.
Darivanje traje do 23.11. do ponoći a dobitnik se izvlači putem RANDOM.ORG 😉 .

Sretno!!!!
lp