Dr. Brandt “pores no more moisture”

Kako je Dr Brandt relativno noviji brend na našim prostorima ali toliko hvaljen po američkim blogovima nisam odoljela a da i sama ne isprobam jedan proizvod iz široke linije ovog američkog brenda o kojem možete pročitati više na njihovim web stranicama http://www.drbrandtskincare.com/.

Za sebe sam odabrala hidratantni losion za lice kojem je namjena matirati te kontrolirati višak sebuma te hidratizirati.

Da rezimiramo;

*lagana formula = točno
*hidratizira bez suvišnog sjaja = netočno
*kotrolira lučenje sebuma = netočno

…prethodno sam vam željela isprezentirati koliko je točaka zapravo obećao ovaj proizvod i koliko izvršio, omjer kao što vidite nije dobar.

Istina je da se radi o iznimno laganoj formuli specifičnog mirisa po mentolu ali miris ubrzo po nanošenju ishlapi. Teksturom bi se reklo da će lijepo “sjesti” na lice jer je kao što sam rekla iznimno lagana i skoro svilenkasta, no ni to nije bilo tako, naime, losionu treba zaista dugo vremena da ga koža upije. Po upijanju nastaje neki trenutni efekat suženih pora ali on je iznimno jako kratkotrajan. Isto tako, ovaj efekat matiranja gotovo ni da postoji. Naime, kako mu dugo treba da ga koža upije po upijanju već je koža “pustila” nešto sebuma i to ne izgleda nimalo matirano. Pore su isto tako prisutne i ništa se ne mijenja po pitanju njih.

Koristila sam ovaj losion u početku u jutarnjoj rutini no kako nije funkcioniralo i kako mi je lice bilo masno kao nikada okrenula sam rutinu te ga primjenila večernjoj rutini.

Losion me nije isušio ali nije niti pretjerano hidratizirao, bez adekvatnog hidratizirajućeg seruma mislim da bi stvarao probleme. Koža mi i dalje ima pore gdje je imala i nisu nimalo sužene, isto tako mi se t-zona jednako masti, dakle, proizvod nije napravio ništa.

Za 320kn dobivate 100ml ovog losiona koji se zaista sporo troši a i činjenica da ga ne treba puno tomu potpomaže. Da li bi ga ponovo kupila, nipošto a prema prethodno navedenom nije mi ni za zamjeriti.

Žao mi je da sam se razočarala ovako hvaljenim brendom, ukoliko ste koji Dr Brandt proizvod isprobali svakako ostavite svoj komentar!

lp