essie “69 BRAZILIANT”

Kategorije: Essie, Makeup

Nakon čitavog niza pročitanih pohvala za ovaj brend odlučila sam ga i sama isprobati.

 Na našim policama je na raspolaganju isključivo u Bipi i možete naći zaista puno nijansi…ja nisam brojala ali dala bi se kladiti da ih ima 60-ak, ako ne i više.
 Odlučila sam se za nijansu br 69 pod nazivom “BRAZILIANT” po cijeni od 79,90kn koja je ista za sve nijanse a dobijete 13,5ml sadržaja što je solidna količina.
 Visokokvalitetan lak čija vas pigmentiranost oduševi u trenu a kada shvatite da je već u potpunosti suh nakon 20-ak sekundi ne možete vjerovati da je to istina i da je neki brend potukao OPI lakove.
 Sljedeće ugodno iznenađenje je bilo kako se samo lagano i precizno nanosi sa tom tankom i dosta rijetkom četkicom a kada sam shvatila da je dovoljan jedan sloj mom oduševljenju nije bilo kraja.
Za kraj ću Vas oboriti s nogu kada Vam kažem da je ovaj lak na mojim noktima bio 8 dana bez da se i taj osmi dan ljuštio, bio je potpuno netaknut … ne bih ga ni tada skidala ali sam htjela nanjeti učvrščivać noktiju (jer su mi jako krhki) i obično ga volim nanjeti direktno na nelakirani nokat…ali, nalakirala sam nokte na nogama sa istim i evo već 10-ti dan lak je i dalje postojan 😀 !
Mom oduševljenju nema kraja i svakako ću se držati essie lakova za nokte, da li ste ih i Vi isprobali i kakve su Vaše reakcije…?…ako ga niste probali ja bi vam ga svakako od srca preporučila!
lp
Tagovi: