L’Oreal Luxe giveaway [Lancôme & Yves Saint Laurent]

L'Oreal Luxe giveaway

Lancôme Miracle Cushion

Sva svježina i prozračnost tekućine, praktičnost nošenja u torbici zahvaljujući kompaktnoj kutijici i jedinstveni učinak BB kreme… u samo jednom koraku! Miracle Cushion hidratizira, ujednačava i štiti kožu od UV zračenja, istovremeno donoseći nevjerojatan osjećaj svježine. Koža je nakon nanošenja ljepša i hidratizirana te blista baršunastim sjajem, ostavljajući dojam profinjenosti – kao da je ulaštena. Nevjerojatno se lako nanosi i pruža osjećaj savršenog make-upa u kombinaciji s ujednačenim, čistim i hidratiziranim tenom u samo par sekundi… bilo kada i bilo gdje.

Miracle Cushion povezuje učinak njege i svojstva za uljepšavanje kože. Formula je obogaćena ekstraktom borovih iglica, poznate po depigmentacijskim svojstvima. Spoj emolijentnog sredstva i glicerina poboljšava vlažnost kože, koja nakon nanošenja postaje mekša i glatkija. Formula je obogaćena adenozinom koji djeluje protiv bora. Koža nakon nanošenja zrači zdravim sjajem, nepravilnosti su izbrisane, a tekstura kože je ujednačena. SPF 23/PA++ za zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja. Tako pomaže štititi kožu od stvaranja pigmentacijskih mrlja i pjega povezanih s foto-starenjem.

Više o Lancôme Miracle Cushion možete pročitati u mojoj recenziji klikom na ovaj link.

Lancome Paris Lancome Miracle Cushion

Yves Saint Laurent Kiss&Love

YSL Beauté 2015. godine donosi uvod u blagdansku sezonu novom make-up linijom KISS & LOVE. U prvom je planu čisto zlato, koje zavodljivo koketira s rock crvenom bojom – simbolom strasti, energije i moći.

TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR KISS & LOVE EDITION

Kultni highlighter u zlatnoj olovci ukrašen je otiscima usana, dovodeći žudnju do usijanja. TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR KISS & LOVE EDITION (posebno izdanje KISS & LOVE za kolekcionare) savršeno oblikuje konture lica za magnetičnu privlačnost. Nanesite ga u točkicama ispod očiju, po jedan potez sa svake strane nosa te širom T-zone, a potom ga stopite vršcima prstiju.

TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR KISS & LOVE EDITION dostupan je u dvije nijanse:

N°1 Luminous Radiance (blistavi sjaj)
N°2 Luminous Ivory (blistava nijansa bjelokosti) / informativna cijena: 281 kn

ROUGE PUR COUTURE COLLECTOR KISS & LOVE EDITION

Provokativno i iznimno ženstveno izdanje kultnog ruža. ROUGE PUR COUTURE COLLECTOR KISS & LOVE EDITION. Čep i ruž četiriju kultnih Yves Saint Laurentovih nijansi krase buntovnički otisci usana. Tehnologija Colour Reveal u trenu donosi prekrasan učinak boje s visoko-pigmentiranim, couture finišem.

N° 1 Le Rouge (crvena)
N° 13 Le Orange (narančasta)
N° 19 Le Fuchsia (nijansa fuksije)
N° 70 Le Nu (nude nijansa) / informativna cijena: 263 kn

YSL beauty

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 22.12.2015. do 28.12.2015. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima napišete L’Oreal Luxe & Anaviglam giveaway a nagrada je poklon za jednu od vas koji sadrži  Lancôme Miracle Cushion u nijansi broj 3 te YSL  Touche Éclat Collector KISS & LOVE EDITION u nijansi broj 2 i YSL Rouge Pur Couture Collector KISS & LOVE EDITION u nijansi broj 1. Sretna dobitnica bit će izvučena 29.12.2015. te će njeno ime biti objavljeno u toku dana na blogu a dobitnica mora u roku od 24h odgovoriti na poslan mail sa kojim se prijavila inače izvlačim novu dobitnicu.

Na Facebook stranici bloga također je objavljeno novo darivanje a više o istome možete saznati klikom na ovaj link.

Svima želim puno sreće te sretne blagdane!

*u suradnji sa L’Oreal Luxe

L'Oreal Luxe giveaway YSL beauty Lancome Paris

 

Tagovi: