Origins – Clear Improvement Active Charcoal Mask

Origins Clear Improvement Mask

Origins maska na bazi aktivnog ugljena namijenjena je dubinskom čišćenju kože te su pri tome u fokusu pore. Pogodna je za svaki tip kože i nama je dostupna samo na Jagodici ili ukoliko putujete u obližnje države najbliža bi bila Austrija gdje sam ja kupila svoj primjerak.

Dolazi u pakiranju od 100ml i cijena joj je bila oko 35eura a sastav možete pročitati klikom na ovaj link.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Uz ugljen koji dubinski čisti pore, bijela glina izvlači toksine a lecitin otapa nečistoće. Nanosi se jednom tjedno ili prema potrebi na prethodno očišćeno lice i dovoljan je tanji sloj te kada se posuši nakon 10ak minuta ispere se vodom.

Guste je teksture i zaista je ne treba puno jer i sa manjom količinom efekt neće izostati. Miris je najsličniji glini i u početku je intenzivan no brzo hlapi.

Origins Charcoal Mask

Moram priznati da je je ovo stvarno jako dobra maska za problematičnu kožu ili barem za one dane kada kože bukne. Kako se po otvaranju može koristiti 24 mjeseca cijenu smatram opravdanom.

Ono što sam ja primijetila je da dubinski čisti a da pritom umiruje kože. Pore ne sužava, odnosno, ja ne vidim razliku prije i poslije korištenja u tom pogledu. Koristim ju također i tako da ju nanesem ciljano na prištić i ostavim preko noći i ujutro je taj isti prištić ili suh ili je barem upola manje upaljen a da pritom to područje ne ostane isušeno.

Koristim ovu masku jednom tjedno jer imam potrebu za njom, nekako sam ju doživjela kao nešto što mi je potrebno u mojoj rutini i to još jednom potvrđuje njenu efikasnost po pitanju dubinskog čišćenja.

Origins je jako zanimljiv brand i imam nekoliko proizvoda na WL, jeste li i vi štogod isprobali ili tek planirate?

*Vichy Aqualia Thermal Giveaway*

Tagovi: