Nivea Q10 plus krema protiv bora za mješovitu kožu

Zadnjih desetak dana testirala sam Niveinu Q10 plus kremu…kupila sam tester pakiranje od 5ml u Mulleru po cijeni od 8,90kn…kupila sam dva pakiranja ali i to jedno mi je trajalo tih 10ak dana jer sam ju koristila isključivo kao jutarnju njegu. Krema u original pakiranju dolazi u ambalaži od 50ml po cijeni od 83kn.

Krema je namjenja mješovitoj koži sa borama za žene iznad 30 godina, ja još nisam prešla tu dobnu granicu ali nisam ni daleko 😀 . U sebi sadrži koenzim Q10 i keratin koji učinkovito djeluju protiv bora iznutra te ekstrakt alge koji hidratizira kožu. Kako je namjenjena mješovitoj koži sadrži i sastojke koji čiste pore. Ono “najbolje” što sadrži i razlog zbog kojeg sam ju nanosila isključivo ujutro jest zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita od nastajanja bora uzrokovanih djelovanjem sunca, u prijevodu znači da je idealna za ljeto. Idealna je za ljeto zato što je i lagane teksture te se brzo upija u kožu i ne ostavlja masni trag.

Osobni dojam – da li su bore baš vidljivo smanjene ne znam jer ih pretjerano ni nemam izuzev onih okoloočnih koje riješavam sa drugom kremom ali se mogu složiti da sužava pore, nemojte očekivati “čudo” ako su vam pore pretjerano izražene ali neke sitne prividne će biti sužene. Krema je ugodna na koži i ne stvara iritacije ni prištiće. Lijepo reagira na svaku podlogu naknadno nanesenu – silikonska baza, puder u prahu ili tekući puder. Višak sebuma više kontroliram sa dekorativnom kozmetikom a i nisam ju nikada samostalno imala tokom dana pa ne znam, kako reagira na taj segmenat ali uglavnom ja sam zadovoljna. Mislim da ću kupiti još 3-4 tester pakiranja prije mora pa neka se nađe jer krema je zadovoljila moje potrebe i više od očekivanog.

…da li ste probali ovu kremu i kakve su Vaše reakcije?

lp