Melvita – promocija & druženje

Kategorije: Melvita, Preparativa

Danas je Melvita organizirala promociju svojih novih proizvoda te time i osigurala druženje beauty blogera 😀 . Odaziv je bio izuzetan, okruženje idealno i mnoštvo mirišljavih proizvoda koji su se ispreplitali sa mirisom pripremljenih aromatiziranih čajeva.

Promocija se odvijala u Arena centru na prvom katu u jednoj od njihovih prodavaonica…

…iznimno srdačno osoblje koje je prava rijetkost u zadnje vrijeme upoznalo nas je sa novim Melvitinim proizvodima poput iznimno zlatnog ulja, medenog sjajila za usne, medenog nektra za njegu usana, preukusnog meda kojeg smo imali priliku i degustirati 🙂 te raznim preparatima za njegu tijela poput peelinga i losiona koji su prožeti kroz mirise bobičastog crvenog voća ili pak žutog voća.

Promociju su posjetile mnoge beauty blogerice među kojima su Martina sa bloga Martina makeup, Andrea sa bloga Girlysh, Helena sa bloga FaithFry, Petra sa bloga makeupinja, Ana sa bloga Maybe’s New start,  Dunja sa bloga Cydonia MakeUp, Jelena sa bloga Babushka’s Suitcase, Mara sa bloga Voodoo Blonde, Ana sa Ogledala (preciznije, jedinog online beauty magazina u Hr) …i još je njih bilo no na žalost nisam vas sve upoznala 🙁 ali vjerujem da će biti prilika 😀 ili sam možda nekoga sada zaboravila spomenuti, ako jesam u potpunosti je nenamjerno ;).

Da ne duljim puno slijedi red slikica…

…do sljedećeg događanja,

lp!

Tagovi: