Tuširalice, mazalice i jedan brzinski osvrt kroz post

Kako je stiglo sunce i toplije vrijeme tako su i varijante kojima se koristim za njegu tijela poprimile dominaciju ljetnih i nježnih mirisa poput ruže, kokosa i sli…

..dakle, ovakve mirise isključivo volim tokom proljeća i ljeta jer su nekako poletni i nježni baš kao i taj vremenski period, par njih koji su mi se našli u zadnje vrijeme u kupaonici su sljedeći;

 Bez gela za tuširanje mirisa kave od Yves Rocher ja više jednostavno ne mogu i uvijek imam jednu bočicu u kupaonici, miris je trajan a gel pjenušav i hidratantan i samo 15,90kn i to cijelih 200ml.
Kremasti gel za tuširanje iz Mullera po cijeni od 11,90kn u ambalaži od 250ml, miriše na predivan kokos ali miris nije trajan a ni gel pjenušav i puuuuno ga treba da bi barem malo zapjenio i više ga zaista ne bi ponovo kupila.

 Fruttini sprej za tijelo sam zadnji puta kupila i uopće koristila prije sigurno 10 godina i pomalo me vratio u te mlađahne dane 😀 . Uglavnom, miris banane i kokosa koji je baš ugodan na koži te površno trajan i služi mi kada nemam vremena za mazalice jer navodno prema deklaraciji sadrži vitamine B3 i B5 koji kožu vlaže i hidratiziraju, ja to baš i ne vidim ali ok mi je za ujutro kada sam zaista u žurbi. Ambalaža od 200ml zaista traje i za cijenu od 23,90kn (Muller) mislim da je isplativ proizvod.
Još jedna Yves Rocher tuširalica po cijeni od 23,90kn i mirisa na ružu u ambalaži od 200ml lijepo i ugodno pjeni te je miris na koži koliko toliko postojan ali zasigurno svjež i ugodan pri tuširanju i jako sam zadovoljna.

S lijeve i desne strane nalaze se dvije mazalice brenda BATH&BODY WORKS kupljene na forumu po 40kn. Skroz lijeva mirisom vuče na citruse a ova skroz desno na kokos, obje su odlične mazalice, hidratantne i zaita postojanog mirisa. Lako se nanose te brzo upijaju u kožu ali ju ostavljaju dovoljno vlažnom, nahranjenom i mekanom. Uglavnom, odlična kupovina.
Za kraj sam ostavila tuširalicu od L’OCCITANE mirisa ruže ili “4 KRALJICE”. Dakle, radi se o mirisu četiri najfinije ruže koji zaista duuuugo ostaje na koži nakon tuširanja te kožu ostavlja hidratiziranom. Za ovaj gel imam zaista samo riječi hvale izuzev te cijene od 104kn za 250ml koja je malo previsoka ali svakako se isplati.

To bi bilo to…kakve vi tuširalice i mazalice volite u proljeće i ljeto?

lp