NIVEA Creme Care Shower Gel

Nivea je brand koji nam nudi široku lepezu kvalitetnih proizvoda i već sam vam pisala o svom oduševljenu sa deodorantima te čistačima za lice, dok ću vam danas predstaviti novi gel za tuširanje koji je zaista jedna lijepa dobrodošlica proljeću. 
U suradnji sa Niveom dvije sretne dobitnice osvojit će svoj primjerak ovoga gela.

NIVEA Creme Care gel za tuširanje pravi je NIVEA klasik pod tušem jer mirisom podsjeća na već kultnu NIVEA kremu. 
Svojom laganom kremastom teksturom i mirisom legendarne NIVEA kreme ostavlja kožu hidratiziranom i glatkom. Njegujuća formula s pažljivo odabranim elementima originalne NIVEA kreme – provitaminom B5 i njegujućim uljima – hidratizira kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće čak i nakon brisanja ručnikom.  

Besprijekornu kombinaciju nježnosti i mekoće dobit ćete već sa tek manjom količinom gela koji lijepo i bogato pjeni u kombinaciji sa vodom.
Pružajući neodoljiv osjećaj svježine i hidratacije NIVEA gel za tuširanje razmazit će sva osjetila u samo nekoliko minuta te se svojim jedinstvenim i elegantnim dizajnom savršeno uklopiti u svaku kupaonicu. 

NIVEA itekako ima odlične gelove za tuširanje no ova je apsolutni pobjednik među ostatkom, prvenstveno zbog bogate njege koju pruža te zbog neodoljiva mirisa koji ostaje na tijelu nakon tuširanja baš kao što na koži ostaje i trag ugodne i baršunaste mekoće. 
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 18,00 kn

Kako sam vam još u početku posta najavila, NIVEA i ja darivamo čak dvije čitateljice sa primjerkom ovoga gela za tuširanje. Sve što morate napraviti jest u komentarima napisati “ŽELIM” i to je to a ukoliko želite vijest o darivanju podijeliti na društvenim mrežama ja ću vam biti zahvalna ;).
Sudjelovati mogu samo čitatelji iz Hrvatske te se isti mogu prijaviti od danas do idućeg petka 28.03. do 16h kada ćemo izabrati dvije sretne dobitnice 😉 !
Sretno!!!

Ivana
lp