Garnier – Perfect Blur

Kategorije: Garnier, Makeup

Kako već znate ukoliko me pratite neki duži period – ja obožavam baze. Moja mješovita do masna koža zapravo voli baze i iako sam našla svoju HG bazu (Givenchy Mister Mat – klik) uvijek volim isprobati nove baze.

Prije nešto više od mjesec dana na našem tržištu se našla jedna nova baza drogerijskog ranga po cijeni od 80ak kuna za 30ml.

Pakiranje je zapravo skroz zgodno, kako izvana tako i iznutra jer se radi o ružičastom pakiranju koje vam apsolutno mora upasti u oko na polici.
Sadržaj od 30ml dolazi u tubi koju je prije upotrebe (kako piše na deklaraciji) potrebno protresti.

Kako je otvor na pakiranju uzak bez problema ćete dozirati potrebnu količinu koje vam zaista ne treba puno.

Na navedenoj fotografiji je količina potrebna za čitavo lice i mislim da ovo jedno pakiranje može potrajati uz svakodnevno korištenje sigurnih dva do tri mjeseca što samo potvrđuje da je omjer cijene i količine itekako zadovoljen a u nastavku teksta ćete primijetiti da je i kvaliteta i više nego zadovoljena.

Moj prvi dojam za ovu bazu je potvrdio sam naziv iste, a to je “blur” efekt koji zaista dobijete u 5 sekundi kako je i navedeno na deklaraciji.
Naravno da se radi o proizvodu gdje dominira silikon ali ako ste masnokožac kao ja obožavati ćete upravo taj silikon od kojega ja zaista ne bježim. Dakle, sama tekstura ove baze temeljena je na silikonu koji na licu ostavlja onaj ugodan baršunasti finiš pod prstima.
Lijepo se i ugodno razmazuje te zaista vizualno suzi pore i umanji vidljivost sitnijih linija te ujednačuje ten.
Moram priznati da i matira ali ne toliko dugotrajno koliko bi meni trebalo no mogu biti mirna bez probijanja viška sebuma sigurna tri do četiri sata.
Nekada ovu bazu koristim samostalno u kombinaciji sa matirajućim puderom u kamenu a nekada kao podlogu tekućem puderu, u oba slučaja sam i više nego zadovoljna jer na tržištu postoje baze znatno skuplje (čitaj puta tri/četiri puta) a pružaju gotovo jednak efekt.

Nanosim ju prstima na način da ju razmažem a na dijelu nosa se potrudim da ju utapkam jer tamo imam najviše pora pa mi efekt tako bude bolji.

Moje tople preporuke za ovu bazu jer je ispunila sva moja očekivanja.

Koristite li baze i da li ste isprobali Garnierovu, slobodno napišete svoje dojmove ;).

Ivana
lp