Givenchy ECLAT MATISSIME matirajući tekući puder za lice

Kategorije: Givenchy, Puder
Kako nam je došlo ljeto i paklene vrućine tako i koža lica (bilo masna bilo normalna) luči višak sebuma i traži adekvatnu tekuću podlogu koja te vručine može i podnijeti, ja sam sa svojom masnom kožom pronašla spas u Givenchy Eclat Matissime matirajućem tekučem puderu.

Prezadovoljna sam ovim puderom jer obavlja svoju funkciju – MATIRA i to do 6h bez popravka iako vjerujem da na mješovitoj i normalnoj koži to čini i puno dulje. Ono što zaista impresionira jest da matira a ne isušuje kožu i ne čepi pore. Zaista je lagane teksture i dovoljne su tek kapljica do dvije za potpuno prekrivanje koje je 100%-tno. Isto tako zbog čega je idealna za ljeto jest činjenica da sadrži SPF 20 – PA++ 😀 . Dolazi u 6 nijansi u ambalaži sa pumpicom i najsimpatičnijim doziranjem te ambalaža sadrži 30ml za koje vjerujem da traju i traju pa cijena od 340kn i nije toliko prevelika i vrijedi svaku lipicu. Nanosim ga sa bockalicom i lijepo se stopi sa bazom u podlozi i onda traje i traje i traje i traje a sjaj nema…malo sjaja kada i probije dovoljna su 2-3 poteza transparentnog pudera za popravak i opet ste mirni 6h.

Svakako preporučam ovaj puder. Kupila sam tipičnu “ljetnu” nešto tamniju nijansu jer veća sam ulovila boju a za 10 dana ću biti u potpunosti preplanula ali najesen kada se boja ispere svakako ponavljam kupovinu sa svjetlijom nijansom jer ovo je nešto što je moja masna koža dugo tražila.

Prepuštam vas fotkama….

Koji puder vama odgovara za ljetni period?
lp
Tagovi: