Catrice [limitirana kolekcija] “Vinyl vs. Velvet”

Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju matt materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode koji čine samo jednu od uvijek zadivljujućih limitiranih kolekcija. Kolekciju karakteriziraju nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra. Jedan od proizvoda koji čini ovu jesensku kolekciju je puder za oči i obraze. Sam naziv govori da ga se može koristiti na očima i obrazima čime se postiže ujednačeni izgled.

QUATTRO EYE SJENILO ZA OČI – swatch C02 Copper Composition
Stvorite neograničene izglede pomoću quattro palete sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse sjenila s kontrastnim efektima – od velvet mat do sjajnog. Visokokvalitetno pakiranje sadrži ogledalo i jedinstveni dizajn.

LIP DUO RUŽ ZA USNE – swatch C02 PaREDox
Duo ruž za usne u sjajnoj nijansi i prilagodljivom puderu za usne s mat završetkom – oboje s visokim prekrivanjem. Može se koristiti zasebno ili u kombinaciji za individualan look.

WET LOOK GEL ZA OBRVE
Prozirni gel s visokim sjajnim završetkom daje obrvama oblik , fiksira sitne dlačice na mjestu. Za izražajne obrve. Posebno oblikovana četkica osigurava glatku primjenu. Dodatni savjet: može se koristiti kao baza i na usnama i kapcima.

Catrice Limitirana kolekcija “Vinyl vs. Velvet” je dostupna na prodajnim mjestima dm-a, a krajem siječnja će biti i na prodajnim mjestima Bipe, do isteka zaliha. Cijene za navedene proizvode a i preostale iz “Vinyl vs. Velvet” limitirane kolekcije, možete saznati klikom na ovaj link.

[DOJMOVI]

Paleta sjenila najviše me se dojmila prvenstveno zbog svog modernog, elegantnog i kompaktnog pakiranja, mislim da je po tom pitanju Catrice uvelike napredovao. Sva četiri sjenila u paleti su iskoristiva za neke decentnije ili pak intenzivnije makeup look-ove. Sjenila su kremastih tekstura i odlične pigmentacije, lijepo se blendaju, postojanost je na nivou zadatka a nijanse jednom riječju prekrasne. Iako se sjenila pomalo truse ne smatram to manom jer brzo se i s lakoćom blendaju pa taj minus i ne stvara neki problem. Sve u svemu, ova paleta im moje tople preporuke.

Što se ruža tiče, strana s prahom mi se nije nimalo svidjela jer sam proizvod je vrlo nezahvalan za nanošenje zbog nepreciznog aplikatora a i sama po sebi ta praškasta tekstura nije najzahvalnija za usne. Kada eventualno i uspijem aplicirati tu praškastu stranu sviđa mi se sama nijansa ali ne i suhi osjećaj na usnama stoga sam jednostavno zanemarila taj dio proizvoda. Drugi dio, odnosno klasičan ruž sa suprotne strane pakiranja me zato oduševio svojom nijansom, kremastom teksturom, postojanošću i ugodom koju ostavlja na usnama. Probala sam apliciranje oba proizvoda no ni tada mi se prah nje svidio, stoga sam koristila samostalno klasični ruž kojim sam jako zadovoljna. Inače, bitno je za spomenuti kako oba proizvoda pružaju visok nivo pigmentacije.

Na koncu, gel za koji se može koristiti i na usnama te kapcima zapravo koristim samo na obrvama i kao takav je solidan, ništa spektakularno ali lijepo češlja obrve i fiksira ih na određeni period te ga kao takvog smatram solidnim odabirom za “no makeup” dane.