TOO FACED Natural Eye

Kategorije: Too Faced

Ovo je moja najdraža mala paleta i moje najdraže nijanse sjenila. Kupljena je u Sephori cca 250 – 280kn (zaista se ne mogu sjetiti 🙂 . Lijepo je zapakirana u kutiju i sadrži 3 sjenila po 2g i 6 sjenila po 0.9g kojima je rok trajanja po otvaranju 12mj.

Dakle, ta mala paleta prvo je upakirana u jednu kutiju koju ja nisam bacila već ju uredno po upotrebi spremam u nju natrag. Ambalaža u kojoj se nalaze sjenila je načinjena od papira pa naknadno plastificirana ali svejedno čvrsta i kompaktna sa magnetom i izvučenom trakicom za otvaranje iste. Postoji jedna smiješna opaska na poleđini “PRODUCTS TESTED ON CELEBRITIES, NOT ANIMALS” ! Dimenzije te papirnate ambalaže su cca 10x6x2cm.

Dakle radi se paleti pod nazivom “NATURAL EYE” što bi značilo da su i boje vrlo neutralne u nijansama od bijele do tamno smeđe.

Po otvaranju prvo snimite na gornjem dijelu ambalaže (kojim se paleta otvara i zatvara) jedan “džep” u kojem se standardno za Sephorine palete nalaze tri prijedloga kako nanjeti ova sjenila i kategorizirano je u tri načina; DAY, CLASSIC i FASHION te su isti nazivi preneseni i na samu paletu iznad sjenila.

To je ta ljepotica :D…

Paleta ima svoju malu ladicu u kojoj se nalazi i jedan kist u varijanti s jedne strane kist a sa druge aplikator i obe su varijante upotrebljive a što je najbolje ne smeta vam jer ne “šeće” po paleti i ima svoje mjesto u ladici.
Nijanse sjenila su krasne (barem meni) :D! Postoje 3 matirana sjenila i ostalih 6 su shimmeraste. Možete primjetiti da svako sjenilo ima svoj naziv kao i svaki red svoju “priču” tj. sjećate se kartica koje sugeriraju upotrebu e pa isto je i sa redovima sjenila – svaki red ima svoj naziv za look.
Pa krenimo po redu;
DAY
Ovo je varijanta koju najviše upotrebljavam. Sjenila su potpuno matirana, ne truse se, lako se i lijepo blendaju (usprkos što su matirana), postojana su i pigmentirana. Ne stvaraju iritacije na očima i vrlo su prirodna na oku. Ovo prvo bijelo sjenilo “HEAVEN” mi služi kao sjenilo ali i kao posvjetljivač pojedinih dijelova lica 🙂 .
CLASSIC
Drugi red sjenila je nešto intenzivnijih boja sa naglašenim shimmerom. Sjenila se također lijepo i lako blendaju na oku, postojana su, pigmentirana i u principu prva nijansa “SILK TEDDY” se malo trusi dok ostale dvije nimalo. Zadnja nijansa “EROTICA” je tamnosmeđa nijansa koja u sebi sadrži zlatne čestice shimmera i na oku daje fenomenalan i intenzivan efekat. Ne iritiraju oči.
FASHION
Zadnji treći red je ujedno i najintenzivniji red nijansi (makar se zaista radi o prijelazu jedne nijanse,vidjet ćete niže na fotkama da je razlika u nijansama jedva primjetna između drugog i trećeg reda) u kojem se prva nijansa “NUDE BEACH” iznimno trusi jer u sebi sadrži malo krupniji shimmer ali je isto zbog toga prekrasna kao i efekat koji ostavlja. Ne iritiraju oči, lijepo se i lako blendaju a boje se nadopunjavaju tako da se da primjetiti u zadnjoj nijansi “COCOA PUFF” koja je tamnosmeđa sa narančastim odsjajem a u sebi sadrži sitne čestice shimmera koje su dosljedne boji nijanse do njega “HONEY PAT” i to sve zajedno daje glamurozan efekat. Nijanse su pigmentirane i postojane.
 DAY (bez baze)
 CLASSIC (bez baze)
FASHION (bez baze)
 drugi pa treći red na dnevnom svijetlu (bez baze)
drugi pa treći red s blicem (bez baze)
Uglavnom, ovo je paleta sjenila koja je na mojoj očima najviše u upotrebi i najviše sam zadovoljna njome. Svakako sam vjerna i TOO FACED brandu koji me je već više puta samo ugodno iznenadio. 
Jučer sam koristila ova sjenila i to samo prvi “DAY” red pa sam uhvatila par fotki, dok je jedino linija iznad trepavica napravljena sa Catrice sjenilom i Max Factor crnom olovkom u podlozi;

Da li vam se sviđaju “natural” varijante i Too Faced brand?
Ugodan ostatak vikenda…lp!!
Tagovi: