Moja (trenutna) preparativa …

Još početkom ove godina radila sam post svoje tada trenutne preparative i baš mi je nekako žao zašto sezonski ne obnavljam ovaj post jer zapravo sezonski i mijenjam svoju preparativu, možda je vrijeme da to uvedem pod neku rutinu ako vam se ta ideja sviđa? 
Mislim da mi isto vrijedi i za dekorativu jer ja i dekorativu drastično mijenjam sezonski, odnosno jednostavno prilagodim i bazu i pudere pa i nijanse tom godišnjem dobu :/ , hm, sada sam se baš dala na razmišljanje o ovoj temi :/ … ?!
Uglavnom, moja preparativa je i dalje na istom mjestu a to je moja jako mala kupaonica ali snalazim se ja u njoj bez ikakvoga problema :). 
Odmah ću se pohvaliti da sam baš danas primijetila kako sam dosljedna svojoj odluci da ne otvaram bez potrebe nekoliko seruma ili krema odjednom već se držim nekog redoslijeda kako potrošim tako i otvaram i zaista sam ponosna sama na sebe 😀 koliko god to smiješno zvučalo sada. 
***

Moja mala kupaonica sa mojim malim ormarićem :D.

Uz dobru organizaciju mislim da je i taj mali ormarić jako dobra stvar za imati u kupaonici :).

Na samom vrhu ormarića nalaze se najviše proizvodi za kosu.
Maske za kosu te regeneratori.

Šamponi.

Laline kupka koju obožavam te par proizvoda za samotamnjenje.

Na gornjoj polici u ormariću nalaze se proizvodi za tijelo.

Proizvodi za depilaciju te kreme i pilinzi za stopala.

Ulja za tijelo te -417 losion koji obožavam i koristim doslovno na kapaljku.
Razne mazlice za tijelo te sprejevi i naravno Nivein roll on bez kojega ne mogu i veliko otkriće koje obožavam – Clinique deodorant.

Na srednjoj police se već nalaze proizvodi za lice.

Pilinzi i maske za lice.

Odstranjivači make up-a te jedan piling za usne.

Jedan sapun za umivanje koji koristim prema potrebi te isto tako skroz desno proizvodi koje također koristim ali tek prema potrebi.

Donja polica je također namijenjena njezi lica.

Apivita gel za umivanje za jutro i Apivita pjena za umivanje za večernju rutinu a pored su losioni i tonici.

Zatim je tu jedan mix okoloočne njege, krema i seruma.

Okoločna njega lijevo a desno trenutna tri seruma koja koristim.

U prvoj posudi (tj teglici) se nalazi večernja krema a u drugoj kreme za dnevnu varijantu. Ispred teglica je također dnevna varijanta koju testiram (L’Oreal matirajuća krema).

U kutu kade uvijek su barem 2-3 tuširalice viška ali hajde, svi imamo svoje slabosti :D.

Eh da, kada bi samo bilo previše tuširalica … ima tu uvijek i nekoliko proizvoda za kosu koji su viška ali slaba sam na kosu, zaista slaba.

Blazinice.

U ovoj su ladici proizvodi za njegu lica koji čekaju svoje vrijeme.

Donja ladica na ovom ladičaru je propala upravo zato jer je previše proizvoda koji čekaju na svoje vrijeme pa su sada ovi proizvodi posloženi u kutije i opet je sve na svom mjestu i možda čak praktičnije no što je prije bilo.

U jednom su kutku proizvodi za njegu kose koji čekaju na svoj trenutak.

Još malo proizvoda za kosu koji čekaju 😀 svoj trenutak jel’ ;).
***
To bi bila moja preparativa koju koristim i to bi također bila moja organizacija koja je zaista ograničena na jako malo prostora no ja se snalazim 😉 … ukoliko imate nekih pitanja ili prijedloga svakako ih ostavite u komentarima 😉 .
lp