Bocassy Paris – Gel Creame & Serum

Bocassy Paris

Počelo je kao ideja. Bocassy….. Došla je kroz drugačiji pristup njezi kože i životu. Došla je kroz drugačiji um; kroz osobu koja je bila zaljubljena, a ne zadubljena u stvaranje. Došla je kroz drugačiju filozofiju; kroz sanjara radije nego ekonomista ili kemičara. Došla je iz drugačije potrebe, od one koja može ponuditi ono što je bolje i ono što je pametnije.

Više o Bocassy Paris na web stranici branda.

Bocassy paris Gel Krema i Serum

Hidratantna gel krema, 50ml / 139,90kn u dm-u

Hidratantna krema gelaste i lagane teksture. Miris žutog voća, da budem precizna kruške dominira ovom kremom te se neki kraći period zadržava. Sastav kreme dostupan je na ovom linku.

S obzirom da se radi o gel teksturi koristila sam ovu kremu u jutarnjoj i večernjoj varijanti jer moja mješovita koža je to mogla podnijeti. U podlozi ove kreme koristila bi serum o kojem ću pisati u nastavku jer mi sama krema nije bila dovoljna.

Ono što sam primijetila kod ove kreme je sljedeće, ista ili ne bi odmah upila ili bi na površini ostavila gelasti sloj koji meni osobno nije odgovarao. Inače sam veliki fan gel krema no možda se i moja koža mijenja pa joj gelasta tekstura nije dovoljno hranjiva jer ova krema u tom pogledu nije zadovoljila moje potrebe te smatram da bi bolje odgovarala mlađim osobama ili pak osobama koje nemaju potrebe za dodatnom bogatijom hidratacijom.

Bocassy gel krema

Serum za snažno učvršćivanje i hidrataciju, 50ml / 179,90kn u dm-u

Lagana mirisna tekstura koja zaista iznenadi po nanošenju svojim brzim upijanjem a da pritom pruži adekvatnu hidrataciju. Sastav seruma je dostupan na ovom linku.

Serum sam koristila u kombinaciji sa prethodno spomenutom gel kremom i samostalno jer je mojoj mješovitoj koži kao takav bio sasvim dovoljan. Sviđa mi se kako ga koža upije te osjećaj mekoće i elastičnosti koji za sobom ostavlja. Odlična je podloga makeup-u te je pogodan i kao njega za područje vrata i dekoltea.

Serum je po mom mišljenju pogodan za svaki tip kože neovisno da li se odabere kao večernja ili jutarnja njega.

Jedina mana ovog seruma bi bila pakiranje, odnosno čep pakiranja koji se otvara, da budem preciznija ne može se u potpunosti zatvoriti jer navoji valjda popuste pa se tako čep sam zarotira u smjeru otvaranja. Možda se doduše radi samo o mom primjerku pakiranja.

Bocassy serum

Kao što se vidi na prikazu, serum (lijevo) izgleda znatno gušće od gel kreme (desno) no oboje su zaista izuzetno lagane teksture. Također, kao što sam navela mislim da bi serum odgovarao svakom tipu kože dok bi gel krema možda bolje odgovarala osobama koje nemaju veliku potrebu za dodatnim izvorom hidratacije. Isto tako, serum mi se malo više svidio zbog svog upijanja naspram kreme. Nakon nekog perioda koža mi je odreagirala te su se povremeno javljali prištići koje prepisujem uljima u sastavu, lice mi nije jako buknulo i koža se brzo vračala u normalu ali svakih toliko bi buknuo prištić na neočekivanim mjestima.

U svakom slučaju, sviđa mi se koncept branda i njihov pristup proizvodima naspram potreba kupaca. Sastav je interesantan a asortiman pun pogodak, za svakoga ponešto. Ukoliko pronađete nešto što bi vam odgovaralo svakako bi valjalo dati šansu.

*pr uzorci

Da li vas je zainteresirao ovaj novitet na našem tržištu koji je dostupan na dm-ovim prodajnim mjestima?

Tagovi: