Murad Detoxifying White Clay Body Cleanser [giveaway]

Pretvorite svoje tuširanje u pravi ritual detoksikacije. Glineni čistač za tijelo nanosi se kružnim pokretima te se ispire vodom. Ostavlja kožu glatkom i pruža joj intenzivnu hidrataciju. Ekstrakt korijena đumbira stimulira cirkulaciju a ulje šafranike i suncokreta intenzivno hidratizira. Ekstrakt kvasca regenerira kožu i potiče cirkulaciju.

Murad

PROBLEMI KOŽE • Celulit i suha koža tijela • Gubitak elasticiteta

MURAD RJEŠENJE • Pretvorite svoje tuširanje u pravi ritual detoksikacije. Glineni čistač za tijelo nanosi se kružnim pokretima te se ispire vodom. Ostavlja kožu glatkom i pruža joj intenzivnu hidrataciju.

Murad kozmetika je dostupna na njihovoj službenoj web stranici www.murad.com.hr ali i na bolje opremljenim mjestima poput pojedinih ljekarni, poliklinika i kozmetičkih salona. Neizostavno je spomenuti i Wellness&Fitness Medicinsko-kozmetički centar Murad o kojem više možete saznati na službenoj web www.muradcentar.com.hr .

Murad giveaway darivanje

Murad Bodycare® linija idealno je riješenje ukoliko želite kožu tijelča učiniti glatkom, hidratiziranom i čvršćom a upravo je Detoxifying White Clay Body Cleanser meni najdraži proizvod iz Bodycare® linije te u suradnji sa Muradom dugogodišnjim partnerom bloga darivamo nekoga od vas.

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 01.12.2015. do 07.12.2015. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima napišete Murad & Anaviglam giveaway ali isto to možete učiniti i na Facebook stranici bloga klikom na ovaj link te vam se na taj način udvostručuje šansa za osvajanje željene nagrade. Dobitnice su dvije te će iste biti izvučene u utorak 08.12.2015. i njihova imena će biti objavljena u toku dana na blogu no ja ću iste kontaktirati na mail koji ostave pri prijavi u komentarima. Na taj isti mail moraju mi odgovoriti unutar naredna 24h u protivnom izvlačim druge dobitnice.

Svima želim puno sreće no ukoliko ne osvojite nagradu u ovom darivanju budite bez brige jer blogorođendan slavimo do kraja godine te vas čeka još puno darivanja i lijepih nagrada, više o narednim darivanjima možete saznati klikom na ovaj link.