Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

6 Catrice

Catrice Liquid Kamuflažna krema za prekrivanje |MAKE ME FLAWLESS!|

“Podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti – tekuća Kamuflažna krema nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom.”

5ml/27,90kn/sastav je dostupan klikom na ovaj link

2 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Nedavno su mi ustupljeni uzorci novog Catrice korektora, mada sam ja isti kupila u Mulleru još negdje u kolovozu jer mi se odmah na prvu svidjela tekstura a i uvijek sam zainteresirana isprobati novi Catrice proizvod. Uglavnom, imala sam ga vremena isprobati u različitim uvjetima i na različite načine.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer dolazi u dvije nijanse, 010 Porcellain i 020 Light Beige i odmah moram naglasiti kako su oba dosta svijetla a razlikuje ih samo podton. Naime, nijansa 010 ima rozi podton a nijansa 020 žuti podton.

Pakiranje je vrlo praktično i zapravo ovom pakiranju danas naginju više manje svi brandovi što je i u redu jer je ovakvo pakiranje sa aplikatorom po mom mišljenju najpraktičnije pri upotrebi proizvoda. Aplikator je precizan i odlično odrađuje svoj posao.

3 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 4 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 5 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer swatch010 Porcellain (gornji swatch) / 020 Light Beige (donji swatch)
7 Catrice 20158 Catrice 2015 2016

Tekstura Catrice Liquid Camouflage High Coverage korektora je kremasta i lijepo se nanosi na kožu samo bi ja skrenula pažnju da mi se čini da ovaj proizvod traži nešto bržu ruku jer se brzo suši. Zapravo, brzina sušenja ovisi i o podlozi odnosno o bazi i puderu na koje nanosite korektor, barem je tako u mom slučaju jer ako bi u podlozi imala neku matirajuću bazu i matirajući puder ovaj korektor bi se nekako brže sušio dok sam nešto više vremena imala kada bi u podlozi imala neku podlogu sa dewy finišem.

Prekrivanje koje Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer pruža je srednje ali je također nadogradivo do jakog, barem kada su u pitanju podočnjaci i sitni nedostatci na licu. Naime, iako na deklaraciji piše da pruža jako prekrivanje te da uspješno prekriva primjerice hiperpigmentacijske mrlje i tetovaže ja moram priznati da tetovažu nisam mogla prekriti usprkos čak nekoliko slojeva, recimo da sam uspjela prekriti 50%, a što se tiče hiperpigmentacijskih mrlja koje ja imam na području čela uspjela sam prekriti dobrih 80% što s obzirom na cijenu ovog proizvoda smatram sasvim u redu. Nadalje, tamne podočnjake i sitne nedostatke poput prištića ili manje vidljivih ožiljaka sam uspješno prekrila.

Na okoloočnom području sam koristila nijansu 010 a na ostatku lica nijansu 020. Moram priznati da sam na okoloočnom području morala biti posebno oprezna pri nanošenju, odnosno, tražila se brzina pri nanošenju i fiksiranju po nanošenju jer bi proizvod nerijetko isticao moje linije na okoloočnom području. Isto tako, mislim da ovaj proizvod ima tendenciju isušivanja okoloočnog područja pa ga ja zbog osjetljivosti svog okoloočnog područja nisam dugo koristila na tom dijelu lica. Na ostatku lica koristim i dalje nijansu 020 i jako sam zadovoljna prekrivanjem.

Dok sam Catrice Liquid Camouflage High Coverage korektor testirala za potrebe posta koristila sam još jedan Catrice novitet a radi se o Even Skin Tone Beautifying tekućem puderu o kojem ću vam uskoro također pisati ali moram istaknuti kako se ova dva proizvoda savršeno nadopunjavaju te da u ovoj kombinaciji dobivate zaista jako prekrivanje a kako ono izgleda možete vidjeti na narednoj slici. Po nanošenju pudera pa korektora, sve bi zajedno fiksirala sa Catrice Colour Correcting Mattyfying puderom u kamenu.

Pri nanošenju Catrice Liquid Camouflage High Coverage korektora koristila sam kistove sa gornjeg prikaza (MAC 195, Sigma 142, MAC 188) mada sam na okoloočnom području najbolje rezultate dobila utapkavajući ga prstima.

12 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer on face 2

Za kraj moram priznati kako vidim da se Catrice kao brand zaista trudi što više približiti svojim krajnjim kupcima na način da nam ponudi kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni a u tom omjeru Catrice i uspjeva. Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer je jedan odličan proizvod za srednje prekrivanje koje se može nadograditi do jakoga te s obzirom na cijenu i kvalitetu smatram ovaj korektor jednim od boljih u drogerijskom rangu.

Da li ste isprobali Catrice Liquid Camouflage High Coverage korektor i kakvi su vaši dojmovi?

*pr uzorci