Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau – Fusion Ink Foundation

1 Yves Saint Laurent 2 Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau

Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau – Fusion Ink Foundation dolazi u staklenoj bočici od 25ml, vrlo moderno dizajniranom ali također prepoznatljivom za YSL pakiranja. Kada podignete zlatni poklopac sa prepoznatljivim YSL logom dolazite do čepa na kojem po otvaranju primječujete zanimljiv aplikator.

Kako je YSL za podlogu Le Teint Encre De Peau pronašao nadahnuće u tinti taj neobični aplikator postaje jasniji. Naime, nadahnuti načinom na koji kaligraf umače pero u tintu, kuća YSL je kreirala revolucionarni crni aplikator koji odiše jednakom dozom elegancije, jednostavnosti i umijeća. Aplikator izgleda baš poput pera koje je pri dnu šire, dok se pri vrhu sužava, unutra se nalazi mala pukotina kroz koju formula prodire do pera s obje strane, kozmetička inovacija oblikovana po mjeri. Revolucionarni aplikator u obliku pera oblikovan je za nanošenje optimalne količine podloge, nema viškova i nepotrebnog kapanja. Pomoću ovog inovativnog aplikatora iznimno lagana podloga može se prvo nanijeti na ruku ili izravno na lice, po želji, ja obično nanosim na pojedine dijelove lica koje blendam sa kistom brzim pokretima jer se ovaj puder jako brzo suši.

3 Yves Saint Laurent Fusion Ink Foundation 4 Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Fusion Ink Foundation 5 4 Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Fusion Ink Foundation BD40 6 4 Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Fusion Ink Foundation shade BD40

Iako ovaj puder dolazi u obliku izuzetno lagane i tekuće formule njegovo prekrivanje ostavlja bez daha. Naime, ovaj puder je izuzetno pigmentiran zbog toga što sadrži kombinaciju delikatnih hlapljivih ulja koja se u kontaktu s kožom trenutačno pretvaraju u pigmente. S obzirom da brzo hlape, pojačavaju čulni doživljaj prilikom nanošenja te na koži ostavljaju samo pigmente i aktivne sastojke koji se savršeno stapaju s kožom. S obzirom na teksturu ovaj puder je vrlo sličan hvaljenom Giorgio Armani Maestro puderu ali puno bolji zbog boljeg prekrivanja i duže postojanosti.

Ovim puderom dobit ćete lagano do srednje ili pak solidno srednje prekrivanje jer zbog teksture ovog pudera pri nanošenju on se može lijepo nadograđivati. Međutim, ukoliko ste netko tko voli konkretnu teksturu pudera i jako prekrivanje mislim da nećete biti zadovoljni ovim izborom.

Finiš ovog pudera je mat i smatram da bi ovaj puder nabolje odgovarao mješovitoj i masnoj koži dok isto tako smatram da ne bi nikako odgovarao suhoj koži a normalna koža bi ovaj puder možda mogla podnijeti ukoliko bi u podlozi bila odgovarajuća krema ili baza. Iako je finiš mat ipak se radi o ugodnom na koži mat finišu, otprilike baršunstom koji je ugodan kako osjetom tako i na dodir.

7 Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau BD 40 8 YSL BD 40

Postojanost ovog pudera je kruna čitave priče. Naime, uz adekvatnu bazu ovaj je puder na meni izdržao i do 18h uz tek dva do tri popravka tokom dana. Po nanošenju nakon otprilike 6-7 sati tek je malo sjaja probilo na području nosa a i to se popravilo sa transparentnim puderom u prahu/kamenu.

Iako ovaj puder sadrži spf18 sa njim se možete bezbrižno fotografirati jer na fotografijama izgleda predivno.

Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Fusion Ink Foundation on face BD40

Puder je dostupan u 8 nijansi koje su podjeljene u tri skupine od najsvijetlijih do najtamnijih tonova;

BEIGE
B 30 B 40 B 50 B 60
ROSY BEIGE
BR 30 BR 50
BEIGE DORE
BD 40 BD 50

od kojih je moja idelna nijansa BD40.

ysl

Ovo je puder koji je zapravo potukao sve pudere dosada i zaista ga mogu nazvati idealnim puderom za moju kožu lica. Osim što je nijansa savršena za moju put odgovara mi i tekstura, prekrivanje i postojanost. Nije mi stvorio nikakve iritacije i u svakom trenutku je bio izuzetno pouzdan. Sve u svemu, što reći osim istaknuti kako je ovo definitivno moja HG tekuća podloga.

Sastav ovog pudera dostupan je klikom na ovaj link a puder je dostupan u parfumerijama po preporučenoj cijeni od 395kn.

Ukoliko ste isprobali ovaj puder zanima me i vaše mišljenje a isto tako me zanima i vaš HG tekući puder?