Afrodita uljni odstranjivač laka za nokte

Kategorije: Afrodita, Nokti
…dakle, ispit završio tj u srijedu su rezultati pa ćemo vidjeti da li je za mene to gotovo poglavlje…:D ali nastavljamo po starom, vračam se svom blogu i sada ću mu se maksimalno posvetiti jer sam ga zadnja dva mjeseca totalno zapustila a nakupovala sam se masu stvari čije sam recenzije i najavila u jednom od prethodnih postova….
Krećem sa Afroditinim odstranjivačem laka za nokte…

Uljni odstranjivač laka za nokte firme Afrodita u plastičnoj ambalaži od 125ml. Moram priznati da sam vjerna klasičnom acetonu jer se lak brže i jednostavnije skida no kako su mi nokti ojačali jer ih zaista njegujem svakojakim preparatima ne želim tu ravnotežu remetiti agresivnim acetonom, tako sam se odlučila isprobati ovaj uljni, nisam se razočarala.

 Klasično je eterskog mirisa i tekućo-uljne konzistencije. Kvalitetno skida lak za nokte a da pri tome ne suši i ne iritira kožicu oko nokta. Cijena mu je u dm-u 20-ak kn, račun sam već bacila pa nisam sigurna da li je bio kojih 5kn skuplji. Isto tako sporo se troši jer ga ne treba puno za skidanje. U sastojcima piše da je dodan i provitamin B5 te da su korištena uz eterična ulja i nevenovo ulje .

Dakle ukratko, zadovoljna sam i svakako preporučam.

lp

Tagovi: