ArtDeco Lash Growth Activator+update

Kategorije: ArtDeco, Preparativa

Posljednjih par mjeseci, kad bolje razmislim, unazad gotovo godinu dana koristim ArtDeco serum za jačanje i rast trepavica no kako ga koristim za trepavice tako ga nanosim i na obrve.
Odmah bi naglasila da sam potrošila već nekoliko pakiranja (čitaj 6-7) i kako bez ovog proizvoda ja ne mogu, pretpostavljate tijek ove recenzije ;).
Nebrojeno puta sam ovaj serum spomenula u svojim što mjesečnim što godišnjim favoritima ali zaista zasluženo ima pravo na takvu pozornost.
Koristim ovaj serum isključivo navečer prije spavanja ili nekad kada znam da ću dan provesti kod kuće a bez šminke sam, rado ga nanesem.
Moram priznati da sam zaista bila ustrajna i koristila ga bez prestanka, zapravo ne oduzima pretjerano puno vremena.
Nakon večernje preparativne rutine, jednostavno ga nanesem od korijena do vrhova trepavica te duž obrva.
Proizvod dolazi u pakiranju od 7ml koje izvana izgleda poput maskare. Iznutra dolazi vrlo mekani aplikator koji je vrlo precizan i ugodan te količina proizvoda izlazi vrlo racionalno.
artdeco lash serum *UPDATE /22.03.2015./ – aplikator je sada puno sličniji onom klasičnom maskari i puno jednostavniji i ugodniji pri upotrebi a proizvod i dalje izvrstan!
Nisam primijetila nikakve negativne nuspojave, upravo suprotno.
Trepavice su mi uvelike jače i otpornije te isto tako gušće i duže. Isto tako imam osjećaj da puno manje opadaju no što su znale, zapravo rijetko kad opće da vidim ijednu da ispadne.
Obrve su mi noćna mora i zaista nisu rasle … to tako biva … mlad si i eksperimentiraš i u 70% slučajeva kasnije ti bude žao i ispaštaš. Uglavnom, nije narasla čitava “šuma” ali polako i lijepo rastu točno tamo gdje i mažem. Pomak se uvelike vidi a i ja sam strpljiva tako da nema problema – znam da ću dočekati željeni rezultat.
Ovaj serum mi traje otprilike 5-6 tjedana, mada ako mažete samo trepavice pretpostavljam da bi se mogao rastegnuti i na dva do tri mjeseca.
Na mojim se očima nije pokazao kao agresivan ni u jednom pogledu.
Moram naglasiti da rezultati nisu bili odmah vidljivi već su se tek počeli nazirati sredinom drugog pakiranja ali kako je vrijeme odmicala postali su sve vidljiviji. Nemojte molim vas očekivati čudo u roku dva tjedna, nemojte ni u roku dva mjeseca … ali vam garantiram ako se na meni vide rezultati da vrijedi biti uporan, isplatit će se ;).
Cijena ovog seruma je 98kn … mogao bi biti i mrvicu jeftiniji ali opet je primamljiviji od znatno skupljih proizvoda iste namjene.
Vaše preporuke za brži rast i jačanje trepavica i obrva??
lp