Biotherm Aquasource Gel

“S obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm je 2015. godine razvio novi Aquasource, hidratizirajuću formulu s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton™ i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja.”

Biotherm Aquasource

Prošlo ljeto koristila sam Biotherm Aquasource gel kremu i malo je reći koliko sam bila zadovoljna. Naime, moja je koža mješovita do masna i iako volim matirani finiš nekako isti radije pronalazim u puderu dok u pozadini pudera kao podlogu volim koristiti ipak hidratantnije proizvode. Godina sam tražila idealanu kombinaciju i zapravo sam je našla u laganoj ali ipak bogatoj gel teksturi. Kako sam prošlo ljeto bila jako zadovoljna Biotherm Aquasource gel kremom ove godine sam oduševljena da testiram inovativnu formulu.

Aquasource Biotherm

“Kako bi kožu doveli u optimalno stanje za upijanje i zadržavanje vlage, u novoj formuliAquasource udio planktona Life Plankton™povišen je na 10%. U zajedničkom djelovanju s manozom, patentom zaštićenim sastojkom za ovlaživanje kože, osigurava učinkovitu, dubinsku hidrataciju.

Life Plankton™ je čudesan aktivni sastojak sa širokim spektrom bioloških karakteristika i dijapazonom djelovanja na različite vrste stanica kože i stanične funkcije. Za razliku od ostalih aktivnih sastojaka proizvoda za njegu kože, Life Plankton™ je komplementaran s kožom te stimulira 5 ključnih bioloških funkcija koje koži osiguravaju zdravlje i blistav sjaj:

BIOSINTEZA
Stimulira stvaranje novih keratinocita i fibroblasta.
INTEGRITET
Štiti kožna vlakna od propadanja.
UMIRUJUĆE DJELOVANJE
Smanjuje osjećaj neugode i crvenilo.
OTPORNOST KOŽE
Štiti kožu i čini je otpornijom na štetno djelovanje vanjskih agresora.
ANTIOKSIDACIJSKO DJELOVANJE
Aktivira stanične obrambene mehanizme i štiti od napada slobodnih radikala.”

Elegantno pakiranje koje već na prvi pogled obećava svježinu sadrži 50ml gel kreme a preporučena cijena Biotherm Aquasource gel kreme (za normalnu do mješovitu kožu) iznosi 323kn. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Gel tekstura ove kreme zaista je lagana ali dovoljno bogata da pri nanošenju iste imate osjećaj kao da se iznova umivate. Osjećaj ugode ostaje nakon što ste nanijeli ovu gel kremu a to najbolje primječujete po elastičnosti kože. Iako je ova gel krema deklarirana da je namijenjena normalnoj do masnoj koži ja  mislim da bi ista odgovarala i masnoj te suhoj koži. Također, ova gel krema je nadasve pogodna za osjetljivu kožu. Koža brzo upija ovu gel kremu i ostavlja trag svježine na licu.

Miris dosljedno prati pakiranje i teksturu ove gel kreme jer isti je također decentan i svjež a opet dovoljno zanimljiv da razbudi sva vaša osjetila.

Ova gel krema odlična je podloga za make up te osim što je pogodna za ljetni period godine jednako će dobro poslužiti i za ostatak godine jer pruža pouzadnu hidrataciju.

Aquasource Biotherm Aquasource gel cream

Biotherm je nadopunio Aquasource liniju te uz gel kremu koja je idelana za korištenje tokom dana sada postoji i Aquasource Night Spa koji obnavlja razinu vlage u koži tijekom spavanja te Aquasource Total Eye Revitalizer koji trenutačno poboljšava područje oko očiju a obogaćen je i posebnom kombinacijom sastojaka koji hlade i umiruju, uklanjaju natečenost, daju zdravi sjaj i prikrivaju nepravilnosti.

Biotherm Aquasource Gel

Želite li dubinski nahranjenu koža svježeg izgleda, Biotherm Aquasource gel krema je vaš idealni izbor a to dokazuje i činjenica da je i ovog ljeta upravo ova gel krema ponovno moj izbor.

Vodite li brigu o hidrataciji i tokom ljetnog perioda i da li vas je zaintersirala Biotherm Aquasource gel krema?

 *pr uzorak