Interliber 2014

Kategorije: Knjiga, Lifestyle

 

Interliber 2014

Ne znam kako vi ali ja se posljednjih mjesec dana ozbiljno pripremam za Interliber koji će trajati u razdoblju od 11. do 16.11. ove godine. Ulaz je besplatan a otvoren je od 10 do 20h te petak i subotu od 10 do 21h. Koliko vidim i ove godine okuplja preko 200 izlagača a više informacija a ostalim popratnim događanjima možete saznati na službenoj web stranici ili pak FB stranici.

Pripremila sam si popis prema nakladnicima da previše ne lutam u gužvi mada zasigurno neću sve kupiti s popisa ali svakako ću si složiti popis u vidu prioriteta. Nadam se da će i vama isti pomoći ali bi vas zamolila da ostavite neke svoje prijedloge u komentarima jer vjerujem da će kako meni tako i drugim čitateljima dobro doći.

Unaprijed vam hvala!

Znanje

Ursula Poznanski (Bog podzemlja), Hugh Howey (Smjena), Jussi Adler Olsen (Okus osvete), Karin Slaughter (Triptih, Postanak), Erik Axl Sund (Pitijina istina, Plamen gladi), James Kimmel (Kolodvor mrtvih duša), Jo Nesbo (Fantom, Leopard, Lovci na glave, Šišmiš, Žohari, Lovci na glave, Policija)

V.B.Z.

Jens Lapidus (Laka lova, Nemoj zaje***)

Fraktura

Deborah Harkness (Knjiga života), Sami Michael (Aida), Carlos Ruiz Zafón (Rujanska svjetla, Ponoćna palača, Princ magle), Lars Kepler (Paganinijev ugovor),

Algoritam, Profil, Mozaik

Alex Marwood (Bezbožnice), Noah Gordon (Šaman, Iscjelitelj), Nicholas Sparks (Bilježnica),  Tahar Ben Jelloun (O mojoj majci), Jodi Picoult (Deseti krug), Henning Mankell (Talijanske cipele),  Anita Amirrezvani (Jednaka suncu)

Ljevak

Khaled Hosseini (A planine su odjekivale, I odjeknuše gore), Elif Shafak (40 pravila ljubavi, Čast)

To bi bilo okvirno to, mada mislim da ih sigurno neću sve kupiti ali i dalje će ostati na WL, sada ste vi na redu sa svojim sugestijama ili pak vašim željama, jedva čekam da ih čujem.