John Masters Organics leave-in regenerator od zelenog čaja i nevena

Moram priznati da su me JMO proizvodi zaista oduševili te da sa svakim novim testiranjem nekog proizvoda moj interes za neisprobanim proizvodima poraste. Više o JMO proizvodima koje sam testirala možete pročitati klikom na ovaj link.

Regenerator u spreju koji se ne ispire dolazi u pakiranju od 125ml po cijeni od 229kn a dostupan je na web shopu BB Natura Vera.

“Kombinacija antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificirano organskih ulja i ekstrakata koji osnažuju i revitaliziraju kosu. Guar daje kosi volumen dok proteini soje dodaju lipidni sadržaj koji omogućuje bolje zadržavanje vlage.”

John Masters Organics leave-in conditioning mist

Koristila sam ovaj regenerator na način da sam čistu kosu tek prosušenu ručnikom pošpricala od korijena do vrhova te ju potom raščešljala i nastavila sa feniranjem odnosno sušenjem kose sušilom za kosu. Ono što sam primijetila jest da se kosa znatno lakše raščešljavala te bi po sušenju izgledala zaglađenom, snažnijom, sjajnijom i nadasve kosa je dobila na volumenu. S obzirom da mi je kosa dosta suha posebice sada u ljetnom periodu korištenjem ovog regeneratora kosa dobiva optimalnu vlažnost te je na dodir nešto mekša i ugodnija. Miris je ugodan i brzo hlapi a zapravo osjetite podjednako i miris nevena i miris zelenog čaja. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

JMO

Ovaj regenerator mi se sviđa jer je kosa znatno podatnija te zato što nimalo ne otežava kosu već baš naprotiv kosi daje volumena. Mislim da je ovaj regenerator odličan izbor za ljetni period naročito tokom godišnjeg odmora i nakon s obzirom da kosa osjeti posljedice sunca.

Koristite li regeneratore u spreju i koji vam je najdraži?

*pr uzorak